Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» με διαίσθηση... Φουστέρ

«Διπλό» με διαίσθηση... Φουστέρ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 - 02:09

Καθοριστικής σημασίας είναι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ, αφού μόνο με το διπλό θα μπορεί να ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς από τους Μασσαλούς για την ήττα (1-0) της πρώτης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη.

Στο «Βελοντρόμ» ο Θρύλος δεν θα είναι μόνος, αφού θα έχει και τη συμπαράσταση περίπου 600 ΓΑΥΡΩΝ που θα τα δώσουν όλα για να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη. Μία νίκη που στοιχηματικά αξίζει να την ποντάρουμε, αφού είναι δελεαστική η απόδοση του διπλού (6,50) για ένα αμφίροπο ματς σαν και το αποψινό. Αλλωστε, η Μαρσέιγ δεν είναι καμιά υπερομάδα, απλά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει να αποφύγει παιδαριώδη λάθη. Οσοι προτιμάτε να καλύψετε το ματς και με δεύτερο σημείο, το Χ2 (διπλή ευκαρία) δίνει απόδοση 2,14.

Ο Νταβίντ Φουστέρ επέστρεψε από τον τραυματισμό του κι όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και απόψε θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η διαίσθησή μου λέει ότι ο Ισπανός μέσος θα σκοράρει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης που πληρώνει 18,00 και θα χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με σκορ 0-1 (19,00).

Σχετικά με το λεπτό που θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ του αγώνα, ένα καλό στοίχημα είναι το διάστημα 51’-60’, ελπίζοντας ότι ο Θρύλος θα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχει κάποιο τέρμα. Μία επιλογή που θα μας δώσει επί 10,00 φορές τα χρήματα που θα ποντάρουμε.

Με την ίδια λογική μπορεί να παίξει κάποιος και το Χ-2 (ημίχρονο-τελικό) που πληρώνει 10,00.

Όπως πάντα στα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν και τα… κόρνερ. Λόγω του ότι προβλέπεται κλειστό ματς (Under 1,65), θεωρώ ότι η επιλογή 7-8 κόρνερ στο σύνολο της αναμέτρησης είναι ένας λογικός αριθμός που θα μας αποφέρει απόδοση 4,75.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Νίκη Ολυμπιακού 2 6,50

Ισοπαλία και νίκη Ολυμπιακού Χ2 2,14

Under/Over Under 1,65

Σκόρερ πρώτου γκολ Φουστέρ 18,00

Ακριβές σκορ 0-1 19,00

Χρόνος πρώτου γκολ 51’-60’ 10,00

Ημίχρονο – τελικό Χ-2 10,00

Συνολικός αριθμός κόρνερ 7-8 4,75

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση κερδών το G-BET

Εγγύηση κερδών το G-BET

«COACH», «ΣΤΟΙΧΗΜΑ & ΣΥΣΤΗΜΑ» και μπάσκετ σας πήγαν ταμείο και… επιστρέφουν δριμύτεροι!

Άσοι... πρόκρισης

Άσοι... πρόκρισης

Ποντάρουμε στις νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιόν, αλλά και στο under της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Λιλ.