Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβλέψτε και κερδίστε!

Προβλέψτε και κερδίστε!
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 - 21:14

Το νέο περιοδικό gavrosBET διοργανώνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και 333 ευρώ σας περιμένουν κάθε εβδομάδα!

Το πιο πλήρες ένθετο για το στοίχημα που κυκλοφορεί από σήμερα διοργανώνει κάθε εβδομάδα ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

Βρείτε ποιος αγώνας από το κουπόνι θα έχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και κερδίστε. Η ερώτηση για τον αγώνα που ψάχνουμε βρίσκεται στο gavros BET της Παρασκευής. Η ερώτηση της εβδομάδας είναι: «Ποιος αγώνας θα λήξει 3-3;»

Οι συμμετέχοντες πρέπει να απαντήσουν στέλνοντας SMS στο 54999:
BET (κενό) και τον αύξοντα αριθμό του αγώνα από το κουπόνι του ΟΠΑΠ που θα επιλεχθεί ως σωστή απάντηση.

Για παράδειγμα αν θέλετε να επιλέξετε τον αγώνα Κέρκυρα – Ολυμπιακός, θα γράψετε: BET (κενό) 385.

333 ευρώ σας περιμένουν κάθε εβδομάδα

Όροι και κανονισμός διαγωνισμού

Παρακάτω ακολουθούν με σκοπό τη γνωστοποίηση προς το κοινό οι όροι του SMS παιχνιδιού υπό τον τίτλο «Προβλέψτε και κερδίστε 333 euro» που διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία WIZARD ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. με έδρα στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο 121 με ΑΦΜ 099360240 (εφεξής καλούμενη ως "Διοργανώτρια") .

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Συμμετοχή στο παιχνίδι μπορούν να δηλώσουν όλοι οι κάτοχοι και οι συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Η συμμετοχή στο παιχνίδι επιτυγχάνετε στέλνοντας σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS) στον σύντομο κωδικό αυξημένης χρέωσης 54999 όπου θα πρέπει ο συμμετέχων να δώσει την απάντηση που πιστεύει ότι είναι η σωστή στην ερώτηση που αναγράφεται στο περιοδικό από την ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ.

2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Με την αποστολή SMS στον σύντομο κωδικό αυξημένης χρέωσης 54999 ο συμμετέχων αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους διεξαγωγής του παρόντος παιχνιδιού όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί, δημοσιευθεί και ευρίσκονται στο περιδικό gavrosbet και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gavros.gr, αλλά και έχουν νομίμως κατατεθεί σε συμβολαιογράφο των Αθηνών.

Καθένας που επιθυμεί να προβεί σε έλεγχο, εφόσον έχει έννομο συμφέρον, οφείλει να το πράξει εντός τριάντα (30) ημερών το αργότερο από την ημερομηνία συμμετοχής του στο παιχνίδι, γνωστοποιώντας στην Διοργανώτρια το αίτημά του εγγράφως.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία κλήσεων και μηνυμάτων καταστρέφονται για τεχνικούς λόγους μετά την πάροδο 30 ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού και σχετικά αιτήματα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν πέραν της ημερομηνίας αυτής.

3. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών. Οι παίκτες του παιχνιδιού προκειμένουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, πρέπει να πληρούν και τον όρο να συμμετέχει από αριθμό κλήσης που του ανήκει. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει το έπαθλο αν ο νικητής δεν πληροί τα παραπάνω.

4. ΧΡΕΩΣΗ
Οι παίκτες του «Προβλέψτε και κερδίστε 333 euro» συμφωνούν ότι για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι για κάθε SMS που στέλνουν στον σύντομο αριθμό χρέωσης 54999 θα χρεώνονται με 1,23 ? συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Σημειώνεται ότι η αποστολή μηνύματος στον αριθμό 54999 χρεώνεται με 1,23 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή και αν γίνει εντός ή εκτός χρονικών ορίων του παιχνιδιού. Κάθε χρέωση για αποστολή SMS στον σύντομο αριθμό χρέωσης 54999 θα είναι οριστική και κανένας λόγος δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για την αμφισβήτηση της χρέωσης.

5. ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ
Ως έπαθλο ορίζεται το ποσό των 333 ευρώ (τριακόσια τριάντα τρία ευρώ) ανά ενέργεια, συνολικά.

6. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το παιχνίδι, «Προβλέψτε και κερδίστε 333 euro», είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε μία ερώτηση που αναγράφεται στο περιοδικό gavrosbet και απαντάται από τους συμμετέχοντες μέσω κινητού με SMS σύμφωνα με ειδικούς κωδικούς που αναγράφονται σε κουπόνι μέσα στο περιοδικό.

1. Το παιχνίδι διοραγανώνεται μέσα στο περιοδικό gavrosbet και αποτελείται από μία ερώτηση και από ένα κουπόνι με αγώνες που έχουν ξεχωριστούς κωδικούς.

2. Η αποστολή απαντητικού SMS από τους παίκτες για την ερώτηση, δύναται να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια εκκρεμών αγώνων (που δεν έχουν ξεκινήσει) έως και την έναρξη του τελευταίου αγώνα του κουπονιού.

3. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να σταλθεί μήνυμα SMS στο 54999 που να αναγράφει: BET (KENO) και τον ειδικό κωδικό αγώνα-απάντηση που είναι γραμμένος στο κουπόνι.

4. Έγκυρη συμμετοχή είναι αυτή που θα σταλθεί με SMS ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα – απάντηση που θα επιλέξει ο διαγωνιζόμενος.

5. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να στείλει όσες απαντήσεις θέλει αρκεί να είναι σε διαφορετικά SMS

6. Σωστή απάντηση θεωρείται αυτή που θα προκύψει από τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων του κουπονιού στην κανονική διάρκειά τους. Δεν υπολογίζεται τυχών παράταση ή πέναλτι.

7. Μετά το τέλος και του τελευταίου αγώνα του κουπονιού, λήγει ο διαγωνισμός και ακολουθήσει η διαλογή του νικητή ή των νικητών που είχαν προβλέψει σωστά την ερώτηση. Σωστή απάντηση μπορεί να είναι περισσότερη από μία οι οποίες όλες θα θεωρηθούν σωστές.

8. Επιλογή νικητή: Νικητής είναι αυτός ο παίκτης που έχει απαντήσει την ερώτηση σωστά. Σε περίπτωση που συντρέχει κάποιος από τους παρακάτω λόγους τότε γίνονται τα εξής:

α. Αν υπάρχουν περισσότεροι του ενός συμμετέχοντες, με σωστή απάντηση: Οι συμμετέχοντες που απάντησαν σωστά μοιράζονται ισόποσα το τελικό έπαθλο (333? Ευρώ - Τριακόσια τριάντα τρία Ευρώ).

β. Κανείς δεν έχει απαντήσει σωστά την ερώτηση: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανείς συμμετέχων που να έχει απαντήσει στην ερώτηση σωστά, το έπαθλο χάνεται.

9. Στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ της Τετάρτης και στο site www.gavros.gr θα ανακοινώνονται οι νικητές και τα έπαθλα που κερδίζουν. Αυτό γίνεται με την εμφάνιση μέρους του αριθμού του κινητού. Από τον αριθμό αποκρύπτονται στοιχεία με σκοπό την προστασία της ιδιωτικότητας του νικητή.

10. Η διοργανώτρια θα ειδοποιήσει τον νικητή, καλώντας τόσο τον αριθμό τηλεφώνου του, όσο και στέλνοντας SMS στο αριθμό τηλεφώνου του συμμετέχοντος. Εις περίπτωση που παρά τις προσπάθειες της διοργανώτριας ο νικητής δεν εμφανιστεί για να παραλάβει το έπαθλο εντός 30 ημερών, αποποιηθεί το έπαθλο, ή βρεθεί να μην συγκεντρώνει τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το έπαθλο του.

7. ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Ο διαγωνισμός διεξάγεται κάθε εβδομάδα με την έκδοση του περιοδικού gavrosbet. Ξεκινά κάθε Παρασκευή και τελειώνει κάθε Δευτέρα (4 ημέρες). Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει κατά την κρίση της τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές.

8. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΑΘΛΟΥ
i. Τα έπαθλα του παιχνιδιού δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

ii. Ρητά αναφέρεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή του επάθλου, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον νικητή.

iii. Τα έπαθλα, παραλαμβάνονται από τους νικητές σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν από τη Διοργανώτρια, με το οποίο οι νικητές οφείλουν να επικοινωνήσουν εντός μηνός.

iv. Μετά την απονομή του επάθλου στο νικητή, η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν προκύψει σε βάρος του νικητή ή σε βάρος τρίτου.

v. Αν δεν συντρέχουν οι όροι αναδείξεως του χρήστη ως νικητή, ή για οποιοδήποτε λόγο αποποιηθεί το έπαθλο, ή δεν το διεκδικήσει σε διάστημα ενός μηνός, τότε η Διοργανώτρια. έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την απόδοσή του και να το διαθέσει κατά την κρίση της.

vi. Στον νικήτη θα ζητηθεί να υπογράψει την εβρισκόμενη εις το παράρτημα Α Δήλωση Παραλαβής Επάθλου, να αποδείξει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος του κινητού τηλεφώνου το οποίο κέρδισε στο παιχνίδι καθώς και να προσκομίσει αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητος.

9. ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ
Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τους όρους ή να μεταβάλει μέρος αυτού. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό με μέσο. H Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

H Διοργανώτρια επιπλέον δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας όπως λάθος ή ημιτελή στοιχεία ή στοιχεία που για όποιους τεχνικούς, τηλεπικοινωνιακούς ή άλλους λόγους δεν στάλθηκαν από το χρήστη σωστά ή η αποδελτίωση των στοιχείων των συμμετεχόντων δεν καταστεί εφικτή, τότε η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά και κατά την κρίση της το δικαίωμα να επαναλάβει τον μηχανισμό επιλογής νικητή.

10. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού ανακοινώνονται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει η Διοργανώτρια, η οποία και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τους νικητές που θα κερδίσουν τα έπαθλα με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως - ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου άνευ ουδεμίας προσθέτου αμοιβής προς τους συμμετέχοντες.

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα. Απλά αντίγραφα της παρούσας προκήρυξης διατίθενται ελεύθερα στο κοινό, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, από τα γραφεία της Διοργανώτριας συμμετοχή εις την παρούσα προκήρυξη, διέπεται πλέον υπό του παρόντος κανονισμού, ο οποίος εφαρμόζεται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των όρων του κανονισμού τούτου, του οποίου το πρωτότυπο ευρίσκεται κατατεθειμένο σε Συμβολαιογράφο των Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε

4-6 τέρματα στο Τβέντε – Αϊντχόφεν, νίκη της Γκεντσλέρ και under της Γκαζιαντέπ με την σφραγίδα του «gavros BET».

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Τίναξε την μπάνκα την Παρασκευή (αποδόσεις 148.58, 26.4) και την Τρίτη ξαναδείχνει τον δρόμο για το ταμείο!