Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα άσων

Τριάδα άσων
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 - 12:08

Προτελευταία ημέρα της κρίσης στο Europa League και οι τρεις επιλογές μας για απόψε είναι ισάριθμοι άσοι που δίνουν απόδοση 5,27. Ασοι που στηρίζονται στο κίνητρο, την φόρμα αλλά και την δυναμικότητα των εμπλεκομένων.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Στόουκ και με ισοπαλία παίρνει την πρόκριση, ότι και να κάνει η Ντιναμό Κιέβου στο άλλο ματς. Οι «μαύροι αετοί», όμως, θέλουν τη νίκη για να πάρουν και την πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής (16/12). Η Μπεσίκτας είναι φορμαρισμένη, η Στόουκ εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική και ο άσος πληρώνει 1,85.

Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ακόμα και με νίκη, μάλιστα, δεν θα αρκεί στους Παριζιάνους αν την ίδια ώρα η Σάλτσμπουργκ νικήσει στην Μπρατισλάβα την Σλόβαν. Η Αθλέτικ είναι σίγουρα πρώτη, ταξίδεψε στην Γαλλία χωρίς πέντε βασικούς και ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα δώσει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες. Στο 1,50 ο άσος.

Η τριάδα κλείνει με έναν ακόμα άσο, αυτόν της Άντερλεχτ κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Στα τελευταία ματς πρωταθλήματος οι «μωβ» των Βρυξελλών έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και ψάχνουν μια πειστική εμφάνιση. Η ισοπαλία, ακόμα και με ήττα με ένα γκολ, δίνει την πρωτιά στην Άντερλεχτ, η οποία όμως έχει όλα τα φόντα για τον άσο του 1,90.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

128. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΤΟΟΥΚ 1 (1,85)

130. ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 (1,50)

132. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 1 (1,90)

Διαβάστε επίσης

Εγγύηση κερδών το G-BET

Εγγύηση κερδών το G-BET

«COACH», «ΣΤΟΙΧΗΜΑ & ΣΥΣΤΗΜΑ» και μπάσκετ σας πήγαν ταμείο και… επιστρέφουν δριμύτεροι!