Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε

Πολλά γκολ στο Ένσχεντε
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 - 02:41

Η Ολλανδία είναι παραδοσιακά η ποδοσφαιρική πατρίδα των γκολ και η αναμέτρηση της Τβέντε με την Αϊντχόφεν για τους «16» του Κυπέλλου στο Ένσχεντε δεν πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

Το 2,40 των 4-6 γκολ είναι η βάση των επιλογών μας για τα αποψινά ματς, πάντα με την σφραγίδα του «gavros BET», του σούπερ ενθέτου για το στοίχημα που ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας προσφέρει εδώ και δύο εβδομάδες.

Η τριάδα μας, η οποία φτάνει σε απόδοση το 8,37, αποτελείται ακόμα από δύο παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος. Στο πρώτο, η Γκεντσλερμπιρλιγκί θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της κατάσταση (τρεις διαδοχικές νίκες) με μια ακόμα ως γηπεδούχος εις βάρος της ντεφορμέ Μπουγιουκσεχίρ (τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη). «Δώρο» που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτο ο άσος του 2,25.

Στο έτερο τουρκικό ματς, επιλέγουμε το under στην αναμέτρηση της Γκαζιαντέπσπορ με την Μπούρσασπορ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που επίσης σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Στο 1,55 το (πιθανότατο) under.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

179. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ 1 (2,25)

182. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ under (1,55)

185. ΤΒΕΝΤΕ – ΑΪΝΤΧΌΦΕΝ 4-6 ΓΚΟΛ (2,40)

Διαβάστε επίσης

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Τίναξε την μπάνκα την Παρασκευή (αποδόσεις 148.58, 26.4) και την Τρίτη ξαναδείχνει τον δρόμο για το ταμείο!

Προβλέψτε και κερδίστε!

Προβλέψτε και κερδίστε!

Το νέο περιοδικό gavrosBET διοργανώνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και 333 ευρώ σας περιμένουν κάθε εβδομάδα!