Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό και στην Κρήτη!

Διπλό και στην Κρήτη!
Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 - 07:26

Το 39ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού «σφραγίστηκε» στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά κατακτώντας και το Κύπελλο για να πανηγυρίσουν το 15ο νταμπλ στην ιστορία τους. Ετσι σήμερα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του Καραϊσκάκη για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Ενα παιχνίδι το οποίο δεν θα αφήσει αδιάφορους τους παίκτες, καθώς υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα με δελεαστικές αποδόσεις.

Ξεκινάμε με το «2» του Θρύλου που μπορεί να μην πληρώνει καλά (1,55), ωστόσο, έχει τον πρώτο λόγο να επιβεβαιωθεί κόντρα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Αλλωστε το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» που θα πρέπει να παίξουν για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και θα αφήσει χώρο στους Κρητικούς. Παράλληλα, υπάρχει σίγουρα και κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε είναι πολύ πιθανό το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο (Χ 1,95) και μάλιστα δίχως τέρματα. Οσον αφορά το ημίχρονο/τελικό θα ποντάρουμε στο Χ/2 (4,00), αφού εάν τελικά το ημίχρονο έρθει ισόπαλο, στην επανάληψη ο Ολυμπιακός θα πετύχει έστω ένα γκολ που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό με ισάριθμες νίκες.

Σχετικά με τον παίκτη που θα «καρφώσει» τον ΟΦΗ, αξίζει να ποντάρουμε τα χρήματά μας στον Νταβίντ Φουστέρ (8,00). Ο Ισπανός μέσος είναι πάντα μέσα στις φάσεις και αν αγωνιστεί βασικός, τότε θα είναι ένας από αυτούς που θα «φλερτάρει» με το γκολ. Παράλληλα, ένα καλό σημείο για να ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός είναι το 51’-60’, το οποίο πληρώνει 15,00!

Συνεχίζουμε με στοιχήματα που αφορούν τα γκολ, τα οποία δύσκολα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το ματς. Θεωρώ πως θα γίνει ένα «κλειστό» ματς, με αποτέλεσμα να στηρίξουμε το Under (1,55), όπως επίσης και το 0-1 τέρματα στο σύνολο του παιχνιδιού (2,60). Επίσης μέσα στο 2012, ο Θρύλος δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο, οπότε θα ποντάρουμε πως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του (Νo goal 1,55).

Οσον αφορά το ακριβές σκορ θα ποντάρουμε σε δύο αποτελέσματα. Στο 0-1 (4,75) και στο 0-2 (6,00). Κλείνουμε τα ειδικά στοιχήματα με τα… κόρνερ, όπου τα 7-8 (4,50) στο σύνολο του παιχνιδιού είναι ένας φυσιολογικός αριθμός.

TIP: «Κλειστό» ματς με λίγα τέρματα στην Κρήτη, αφού ο Ολυμπιακός δεν δέχεται εύκολα γκολ τους τελευταίους μήνες.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Τελικό Αποτέλεσμα 2 1,55
Αποτέλεσμα ημιχρόνου Χ 1,95
Ημίχρονο/Τελικό Χ/2 4,00
Πρώτος σκόρερ Φουστέρ 8,00
Λεπτό πρώτου γκολ 51’-60’ 15,00
Over/Under Under 1,55
Σύνολο τερμάτων 0-1 2,60
Goal/No goal No goal 1,55
Ακριβές σκορ 0-1 4,75
Αριθμός κόρνερ 7-8 4,30

Διαβάστε επίσης

Νέα κέρδη με το gavros BET!

Νέα κέρδη με το gavros BET!

Δωρεάν την Τρίτη με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», το gavros BET, ο καλύτερος οδηγός για το στοίχημα.

Το Μόναχο περιμένει!

Το Μόναχο περιμένει!

Μην χάσετε αυτή την Τρίτη το gavros BET μαζί με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ». Ο καλύτερος οδηγός για το στοίχημα.

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Σίγουρα λεφτά το gavros BET

Τίναξε την μπάνκα την Παρασκευή (αποδόσεις 148.58, 26.4) και την Τρίτη ξαναδείχνει τον δρόμο για το ταμείο!