Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεφάρει η Νιγηρία

Ρεφάρει η Νιγηρία
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 - 19:13

Δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμα στον έκτο όμιλο των Προκριματικών του Μουντιάλ στην αφρικανική ζώνη η Νιγηρία, που μετά το θετικό ξεκίνημα απέναντι στη Ναμίμπια (1-0) έχει δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) με αντιπάλους το Μαλάουι και τους Κενυάτες. Οι τελευταίοι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ και εύλογα βρίσκονται στην τελευταία θέση, όμως εκτιμούμε ότι ο βαθμός που πήραν τον Μάρτιο από τη Νιγηρία θα… πεισμώσει τόσο την παρέα των Μόουζες, Ονάζι, Μίκελ και Ούτσε ώστε αυτή να κάνει το «διπλό» και να πληρώσει στο 1,80. Ολα αυτά με τους Νιγηριανούς να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και ενόψει Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, καθώς μετά τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στη Ναμίμπια έχουν τα ματς του Confederations, με πρώτο αντίπαλο την Ταϊτή και τις πανίσχυρες Ουρουγουάη και Ισπανία να ακολουθούν!

Το 1,55 του Μαλάουι με αντίπαλο τη Ναμίμπια δεν μας απασχολεί, αφού η απόδοση του φαβορί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Στον πέμπτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 (τελευταία προκριματική φάση), σε αναμέτρηση που θα γίνει στο Μίονταλεν της Νορβηγίας όπου κακώς η τελευταία αναγράφεται ως φιλοξενούμενη, θα ακολουθήσουμε τον «άσο» της πάντα αξιόπιστης σε τέτοιες διοργανώσεις Ολλανδίας.

Στο 1,65 προσφέρονται οι «Οράνιε», σε όμιλο όπου συμμετέχει και η Γερμανία (και η αδύναμη Κύπρος) περιμένουμε να κοντραριστούν με τη «Νάσιοναλμάνσαφτ» για την πρωτιά που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του τουρνουά.

Μεγάλο ματς στο Euro των Ελπίδων (Κ21) ανάμεσα σε Αγγλους και Ιταλούς, σε αναμέτρηση που θα γίνει στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ. Η διάκριση στο τουρνουά του Ισραήλ κρίνεται σε μεγάλο βαθμό τόσο για τους γείτονες Ιταλούς όσο και τους Βρετανούς από το παιχνίδι της πρεμιέρας, καθώς στο γκρουπ υπάρχει και η οικοδέσποινα που περιμένουμε να ευνοηθεί και να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Θα πάμε με το goal στο ντερμπάκι του πρώτου ομίλου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

122 ΚΕΝΥΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2 1,80
126 ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19-ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19 1 1,65
128 ΑΓΓΛΙΑ U21-ΙΤΑΛΙΑ U21 GOAL 1,55

Διαβάστε επίσης

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Διαβάστε τις προτάσεις του ΓΑΥΡΟΥ για να πενταπλασιάσετε το ποντάρισμα μας στο κουπόνι του Σαββάτου.

Ξεκινάει η... συλλογή!

Ξεκινάει η... συλλογή!

Το Community Shield θα είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μόγες.