Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει η... συλλογή!

Ξεκινάει η... συλλογή!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 - 17:38

Το Community Shield θα είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετα-σερ Αλεξ Φέργκιουστον εποχή. Με έναν έτερο Σκωτσέζο στην τεχνική τους ηγεσία, τον Ντέιβιντ Μόγες, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα σταθούν στο ύψος τους στην αναμέτρηση του «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν. Εκτίμησή μας είναι ότι μετά τις μουρμούρες που ακούγονται και την αδιάφορη έως... κακή εικόνα της πρωταθλήτριας σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας της, τα αστέρια της Γιουνάιτεντ θα παίξουν και για τον εγωισμό τους και δεν θα αφήσουν την υποδεέστερη αντίπαλό τους, που φέτος αγωνίζεται στην Championship, να τους κάνει τη ζημιά, όπως την πάτησε δηλαδή η συμπολίτισσα Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Παίζουμε τον «άσο» στο Λονδίνο από το πρώτο κιόλας μέρος.

«ΓΕΡΑΚΙ» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Ιστορικής σημασίας θα είναι ο σημερινός τελικός του Community Shield, αφού έπειτα από απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FA) θα κάνει ντεμπούτο το «γεράκι». Οπου γεράκι, το Hawk Eye, η τεχνολογία δηλαδή που θα ενημερώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης πότε πέρασε η μπάλα τη γραμμή και πότε όχι. Ολα αυτά σε μια επετειακή σεζόν για την αγγλική ομοσπονδία, που συμπληρώνει 150 χρόνια ζωής!

ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΙΝΚΙ

Αφήνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην περασμένη, 12η αγωνιστική στο γήπεδο της Κουόπιο (0-0), η Ελσίνκι ουσιαστικά... έμπλεξε, αφού παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Βεϊκάουσλιγκα, με την πρωτοπόρο Χόνκα μάλιστα να είναι στο +2 από αυτήν. Το ότι η πρωταθλήτρια έχει ματς λιγότερο δεν σημαίνει ότι αυτή δεν θα πρέπει να αγχώνεται, με τις αγωνιστικές να περνάνε και τη Χόνκα να παίρνει... θάρρος. Το «διπλό» των πρωτευουσιάνων στην έδρα της Ιντερ Τούρκου είναι ένα λογικό-δυνατό ποντάρισμα. Επιμένουμε... σκανδιναβικά, αφού η τρίτη της περσινής Αλσβένσκαν Μάλμε θέλει να έχει καλύτερη μοίρα φέτος, για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να λυγίσει την εξαιρετικά επικίνδυνη ΑΪΚ Στοκχόλμης. Η τελευταία έχει καλύτερη φόρμα, όμως εκτίμησή μας είναι ότι θα... λυγίσει στα δύσκολα, αφού η Μάλμε παραμένει ένα σκαλοπάτι πάνω. Στο 1,85 προσφέρεται ο «άσος» για τους «μπλε», που όπως και η ΑΪΚ, κυνηγάνε την κορυφή και τη Χέλσινγκμποργκ που ξεκίνησε την... κοιλιά της.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ

293 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1/1 1,65
312 ΜΑΛΜΕ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 1 1,85
315 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2 1,65

Διαβάστε επίσης

Θέλουν προσοχή τα φαβορί

Θέλουν προσοχή τα φαβορί

Αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Ρεφάρουν τα «λιοντάρια»

Διαβάστε τις προτάσεις του ΓΑΥΡΟΥ για να πενταπλασιάσετε το ποντάρισμα μας στο κουπόνι του Σαββάτου.

Ρεφάρει η Νιγηρία

Ρεφάρει η Νιγηρία

Τρεις οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τον «ΓΑΥΡΟ» προκειμένου να πάτε στο ταμείο.