Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφεντικό η Ρόμα

Αφεντικό η Ρόμα
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 17:26

Μεγάλα πράγματα στην τέταρτη στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος, με το ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο να δεσπόζει.

Τα παιχνίδια για τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις που μεσολάβησαν, αλλά και οι διπλές υποχρεώσεις των περισσοτέρων Εθνικών λίγες ημέρες πριν έχουν επιβαρύνει από τώρα τα πόδια των ποδοσφαιριστών και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο ποντάρισμά μας αφού λογικά θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις σήμερα Κυριακή.

Τη συνηθισμένη για εμάς ώρα (16:00) οι γείτονες Ιταλοί στρέφονται στο σπουδαίο Derby della Capitale, εκεί όπου η τυπικά γηπεδούχος Ρόμα, όντας πιο «φρέσκια» από τους «Λατσιάλι», θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κουρασμένοι έδειξαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, που ωστόσο κατάφεραν έστω και δύσκολα να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Europa και απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας (1-0).

Με ρίσκο αξίζει το ποντάρισμα στον «άσο» των «τζιαλορόσι», που φέτος διαθέτουν καλύτερο ρόστερ από τη μισητή αντίπαλό τους και χωρίς την Ευρώπη στα πόδια τους θα παρουσιαστούν αρκετά πιο σοβαροί, διεκδικώντας στη χειρότερη των περιπτώσεων ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο 1,95 ο «άσος» της Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη και φυσικά του Φραντσέσκο Τότι, με τον «Καπιτάνο» να έχει υπογράψει μόλις την Παρασκευή το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

Από εκεί και πέρα, ένα από τα πληρέστερα ρόστερ όλων των εποχών διαθέτει φέτος ο Ολυμπιακός, που έχει την πολυτέλεια να κατεβάσει ακόμα και εντεκάδα διαφοροποιημένη απόλυτα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έκανε τη ζημιά στον ΠΑΟΚ, οι νταμπλούχοι θα πάνε πιο υποψιασμένοι, στο 1,33 η επικράτηση της ομάδας του Μίτσελ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

338 ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1 1,95
390 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1,33

Διαβάστε επίσης

Ποντάρισμα στη Ligue 2

Ποντάρισμα στη Ligue 2

Με αγώνες από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο.

Θέλουν προσοχή τα φαβορί

Θέλουν προσοχή τα φαβορί

Αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 περιλαμβάνει το πρόγραμμα.