Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στανταράκι η Σαουθάμπτον

Στανταράκι η Σαουθάμπτον
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 - 14:15

Κάστρο αποδεικνύεται το «Σεντ Μέρις Παρκ», έδρα της Σαουθάμπτον, εκεί όπου μετά από πέντε ματς οι «άγιοι» διατηρούν το αήττητο μετρώντας τρεις νίκες και δύο «Χ». Ο κόουτς του συλλόγου Μαουρίτσιο Ποτσεντίνο μπορεί να κοκορεύεται για το γεγονός ότι επί ημερών του τρία παιδιά της Σαουθάμπτον κλήθηκαν στην Εθνική Αγγλίας του Ρόι Χόντγκσον. Και αν για τον φορ Τζέι Ροντρίγκες είναι κάτι το πρωτόγνωρο, ο πιο έμπειρος Ρίκι Λάμπερτ (τρεις συμμετοχές-δύο γκολ με τα «λιοντάρια») αλλά και ο ταλαντούχος επιτελικός μέσος Ανταμ Λάλανα (έχει ξανακληθεί στο πρόσφατο παρελθόν) αισθάνονται ήδη μέλος του κορμού μιας Εθνικής που θα είναι στο Μουντιάλ! Ο 41χρονος Αργεντινός Ποτσεντίνο έχει δείξει έργο στον σύλλογο, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, μαζί με τα υπόλοιπα μεγαθήρια της Premier League. Και αν υπό φυσιολογικές συνθήκες η αναμέτρηση με τη Χαλ κρύβει κάποιους κινδύνους, το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη θα κατέβει στη νότια Αγγλία χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και ικανότερο της επιθετικό, Ιρλανδό Ρόμπερτ Μπράντι, μας οδηγεί με μεγαλύτερη σιγουριά στον «άσο». Ρισκάρουμε με την επικράτηση της φουριόζας γηπεδούχου από το πρώτο 45λεπτο και παίρνουμε απόδοση στο 2,30.

Αφήνουμε την Αγγλία και πάμε στην Bundesliga, εκεί όπου έχουμε επιλέξει δύο ματς που θα σημειωθούν πολλά γκολ.

Για τη δωδέκατη στροφή της γερμανικής λίγκας, η δεύτερη της βαθμολογίας Ντόρτμουντ παίζει στο γήπεδο της πολύ φορμαρισμένης Βόλφσμπουργκ. Τρεις σερί νίκες μετράνε οι «λύκοι», που βρίσκουν χημεία στην επίθεση και σε συνδυασμό με μια στοιχειώδη σοβαρότητα στα μετόπισθεν έπιασαν πεντάδα, ενώ παραμένουν η μοναδική ομάδα στη Γερμανία που δεν έχει φέρει ισοπαλία! Η Ντόρτμουντ είδε την Αρσεναλ μεσοβδόμαδα να την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα και να της κάνει τη ζημιά, με τους Βεστφαλούς πάντως να έχουν τα αντανακλαστικά για να επιστρέψουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Επίσης η Μπορούσια δεν σκόραρε στην Ευρώπη, δύσκολα να συμβεί κάτι τέτοιο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι! Λογικό το over στο 1,40.

Ακριβώς στην ίδια απόδοση παίζουμε τα πολλά γκολ και στο Λεβερκούζεν - Αμβούργο, με την ομάδα του Λιμανιού να είναι το αουτσάιντερ, να έρχεται ωστόσο δεύτερη στον σχετικό πίνακα των ομάδων στων οποίων τα ματς σημειώνονται τα περισσότερα γκολ (περισσότερα από 4 μέσο όρο).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

151 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 1,40
152 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ OVER 1,40
163 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΧΑΛ 1/1 2,30

Διαβάστε επίσης

Σερί στο ταμείο!

Σερί στο ταμείο!

Με χαρακτηριστική ευκολία πέρασε και η δυάδα που πρότεινε ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο φύλλο της Δευτέρας.

Περνάει η Ίντερ

Περνάει η Ίντερ

Με αγώνες από το ιταλικό και το ελβετικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο.