Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γνωστή η συνταγή

Γνωστή η συνταγή
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013 - 14:05

Τα κέφια του Λεοζίνιο δεν ήταν αρκετά ώστε η Καλλονή να φύγει με τον βαθμό από το Ηράκλειο. Το τακτικό ματ του Ρικάρντο Σα Πίντο στον Γιάννη Ματζουράκη και το πάθος τον παικτών του ΟΦΗ οδήγησαν τους Κρητικούς στην ανατροπή και στο τελικό 3-1 την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛΚ. Η τελευταία μετά τις τρεις σερί επιτυχίες στη Superleague αναμένεται να κάνει μια μίνι... κοιλιά, ενώ εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα ασχοληθεί σοβαρά με τον θεσμό του Κυπέλλου. Παίζουμε τη νίκη του ΟΦΗ στο 1,60 στην αυριανή κόντρα του «Γεντί Κουλέ», αναμέτρηση για τη φάση των «16» του θεσμού (διπλά παιχνίδια).

Μπάλα παίζει όλη η Ευρώπη μεσοβδόμαδα, με Αγγλους και Γάλλους να έχουν εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα και τους υπόλοιπους (σε Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο) να αγωνίζονται για το Κύπελλο. Η Σάλκε υποδέχεται απόψε τη Χόφενχαϊμ με φόντο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του DFB Pokal. Ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει τους «βασιλικούς μπλε», που εύλογα θα έχουν κάποιες αλλαγές μετά τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Champions League, όμως κάτι αντίστοιχο θα κάνει και η αποψινή φιλοξενούμενη στο Γκέλσενκιρχεν. Παίζουμε τον «άσο» της ομάδας του Γενς Κέλερ στο 1,60.

Ολοκληρώνουμε την τριάδα μας με το «διπλό» της Χέρενφεν στη Χάγη και στην έδρα της Ντεν Χάαγκ. Εξ αναβολής αναμέτρηση για την ένατη στροφή της Eredivisie, ρισκάρουμε με την επικράτηση της ομάδας με τις καρδιές, αφού το σύνολο του Μάρκο φαν Μπάστεν ανεβάσει στροφές και ενδεχομένως να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

108 ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 1,65
127 ΟΦΗ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1 1,60
129 ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2 2,15

Διαβάστε επίσης

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Ματς με τον χαρακτηρισμό του... εξάποντου αυτό στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Βέροια.

Ξανά νίκη η Άρσεναλ

Ξανά νίκη η Άρσεναλ

Δύο γκολ του Ζιρού ήταν αρκετά ώστε η Αρσεναλ να λυγίσει τη Σαουθάμπτον στην περασμένη στροφή της Premier.

Εύκολα η Τσέλσι

Εύκολα η Τσέλσι

Τρία παιχνίδια θα επιλέξουμε αυτό το τριήμερο. Δύο από την Αγγλία και ένα από την Ελλάδα.