Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο... διαβασμένη

Πιο... διαβασμένη
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 - 07:30

Η Στόουκ δεν θυμίζει σε τίποτα τη φετινή χρονιά το συμπαγές συγκρότημα των περασμένων ετών, που σπανίως έχανε εντός έδρας, ενώ κατάφερνε να κάνει ενίοτε και... ζημιές. Η ομάδα του Ουαλού Μαρκ Χιουζ έχει πολλά προβλήματα, κυρίως επιθετικά, ενώ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το άλλωστε «κάστρο» του «Μπριτάνια», αφού στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις τρεις φορές σε οκτώ απόπειρες. Το Λιγκ Καπ φυσικά και είναι διαφορετική διοργάνωση και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι «αγγειοπλάστες» θα προσπαθήσουν να... φανούν, η πρωταθλήτρια ωστόσο μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» παρουσιάζεται πιο απελευθερωμένη, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και κυρίως παίρνει εύκολα αποτελέσματα. Η αντίπαλος του Θρύλου στους «16» του Champions League θα πονταριστεί και το «διπλό» στο 1,65 έχει στοιχηματική αξία. Δεν έχει περιθώρια να... διαλέξει διοργανώσεις η Γιουνάιτεντ, αφού δεν πείθει έως τώρα στην Premier θα χτυπήσει όλους τους τίτλους. Εξάλλου απόψε θα κατέβει διαβασμένη, ξέροντας ότι στο ίδιο γήπεδο πριν από δέκα μέρες η Στόουκ νίκησε 3-2 την Τσέλσι για το πρωτάθλημα.

Στην ίδια απόδοση βρίσκουμε τα πολλά γκολ στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Τα «σπιρούνια» βαδίζουν στη μετά Βίλας-Μπόας εποχή και εκτίμησή μας είναι ότι με το ρόστερ που διαθέτουν χειρότερα δεν μπορούν να πάνε. Η Τότεναμ θα είναι απελευθερωμένη στο Λιγκ Καπ κόντρα στα «σφυριά», οι παίκτες του Αλαρνταϊς μπορούν να σκοράρουν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και εμείς επιλέγουμε το over.

Η πρωτοπόρος της αυστριακής Bundesliga Σάλτσμπουργκ δοκιμάζεται στο Ινσμπρουκ και την έδρα της Βάκερ, γήπεδο όπου έχουν σημειωθεί τα περισσότερα (5) «διπλά» στη φετινή λίγκα. Η δευτεραθλήτρια δεν θα ’χει κανένα πρόβλημα και θα πορευτεί με την τέταρτη σερί νίκη της, θα ποντάρουμε σε αυτήν από το πρώτο κιόλας 45λεπτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

132 ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2/2 1,50
137 ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 1,65
138 ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 1,65

Διαβάστε επίσης

Βραδινή τριάδα!

Βραδινή τριάδα!

Πλούσιο το κουπόνι της Κυριακής-όπως αναμενόταν- και το gavros.gr έχει επιλέξει 3 αναμετρήσεις για να σας στείλει ταμείο.

Εμφανής διαφορά

Εμφανής διαφορά

Δίχως δεύτερη σκέψη το σπουδαιότερο ματς του Σαββατοκύριακου είναι το σημερινό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Ματς με τον χαρακτηρισμό του... εξάποντου αυτό στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Βέροια.