Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 - 10:15

Η Μπαρτσελόνα, ενδεχομένως και πληγωμένη μετά την είδηση ότι κανένας παίκτης της δεν συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της UEFA για το 2013, ερχόμενη παράλληλα από τη λευκή ισοπαλία (0-0) στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, λογικά θα ψάξει να... ξεμπουκώσει και η Χετάφε είναι αντίπαλος που προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Στο προ λίγων ημερών παιχνίδι τους στην Καταλoνία, οι πρωταθλητές έστησαν πάρτι και με σόου των Φάμπρεγας και Μέσι (από δύο γκολ) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, οπότε και η ρεβάνς Κυπέλλου στο «Αλφόνσο Πέρες» είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Τέλη του Δεκέμβρη για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν επίσης... αέρα (2-5) και εμείς αυτό που θα ψάξουμε απόψε είναι τα 4-6 γκολ.

Η Βιγιαρεάλ διέλυσε -όπως είχαμε εκτιμήσει- τη Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα το βράδυ της Δευτέρας, αφού στο «Μαδριγάλ» έχει τον τρόπο να πιάνει από τον λαιμό τους περισσότερους αντιπάλους της. Οι Βάσκοι πιάστηκαν αδιάβαστοι και σε μια τραγική βραδιά διασύρθηκαν. Απόψε θα αντιμετωπίσουν το «κίτρινο υποβρύχιο» για τρίτη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας, στη ρεβάνς του 0-0 για το «Copa del Rey» στο Σαν Σεμπαστιάν. Ο Γιακόμα Αραθάτε θα ψάξει την αντεπίθεση και το... μισό μηδέν για την ομάδα του, δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσουμε το φαβορί μόλις στο 1,70, αφού δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να... μοίρασαν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Αλφρετον Τάουν στόχευε στην απευθείας άνοδο μερικές βδομάδες πριν, ωστόσο το πισωγύρισμα με τις δύο σερί ήττες της στις έδρες των Μπαρνέτ (1-0) και Λίνκολν (4-1) την έκανε να... αναθεωρήσει. Το πρωτάθλημα της Κόνφερενς, όπως και τα περισσότερα στο Νησί, είναι άκρως ανταγωνιστικό και βλέπουμε ότι μια κακή ημέρα μπορεί να στοιχίσει στο φαβορί. Στην αναμέτρηση στο Ντέρμπισαϊρ ως τέτοια θα μπει η Αλφρετον Τάουν, αφού η Τάμγουορθ έχει μεν με τη σειρά της τεράστιο κίνητρο, ωστόσο δεν μπορεί να χτυπήσει τις ομάδες από το πρώτο ράφι. Περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1,60 του «άσου», λόγω κυρίως της κακής κατάστασης της γηπεδούχου, ωστόσο θα συμβιβαστούμε αφού υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

146 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2 (ΔΕ) 1,75
147 ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ-ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ 1 1,60
148 ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-6 ΓΚΟΛ 2,10

Διαβάστε επίσης

Κυριακάτικος μποναμάς

Κυριακάτικος μποναμάς

Πλήρωσαν πολύ καλά (5,355) το «διπλό» της Τότεναμ, ο «άσος» της Τσέλσι και τα πολλά γκολ στο Παρίσι.

Εμφανής διαφορά

Εμφανής διαφορά

Δίχως δεύτερη σκέψη το σπουδαιότερο ματς του Σαββατοκύριακου είναι το σημερινό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».