Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμφανής διαφορά

Εμφανής διαφορά
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 - 15:15

Δίχως δεύτερη σκέψη το σπουδαιότερο ματς του Σαββατοκύριακου είναι το σημερινό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην επίδοξη πρωταθλήτρια Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο και στην κάτοχο του τίτλου Γιουνάιτεντ. Η Premier League μοιάζει τελείως διαφορετική φέτος για τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» Ντέιβιντ Μόγες, που έχοντας να διαχειριστεί την πίεση της μεγάλης ομάδας η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν πείθει. Ενας γύρος και κάτι πέρασε στο Νησί και η πρωταθλήτρια παραμένει εκτός πεντάδας, την ώρα που η Τσέλσι του αυτοαποκαλούμενου «Special One» παίρνει τα αποτελέσματα, είναι στο -2 από την πρωτιά και την συμπολίτισσά της, Αρσεναλ, ενώ εσχάτως παίζει και καλή μπάλα. Τεράστια τα αγωνιστικά προβλήματα σήμερα στο Λονδίνο για τη Γιουνάιτεντ, με μεγαλύτερα αυτά των Γουέιν Ρούνεϊ και Ρόμπιν φαν Πέρσι. Τα προβλήματα εντός αγωνιστικού χώρου της φιλοξενούμενης, σε συνδυασμό με την εμπειρία στον πάγκο του Πορτογάλου γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά της Τσέλσι και ο «άσος» στο 1,70 έχει λογική.

Μένουμε στο Νησί, μεταφερόμαστε ωστόσο στην Ουαλία, για την αναμέτρηση του «Λίμπερτι» ανάμεσα σε Σουόνσι και Τότεναμ. Επί ημερών Σέργουντ τα «σπιρούνια» έχουν βρει την υγειά τους, ενώ εκτίμησή μας είναι ότι σήμερα το μεσημέρι, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των «κύκνων» του Μίκαελ Λάουντρουπ, μπορούν να πετύχουν ακόμα ένα «διπλό» και να πληρώσουν στο 2,10!

Τέλος, δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της φετινής Ligue 1 αναμετρώνται απόψε στην πρωτεύουσα. Παρί Σεν Ζερμέν και Ναντ συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, αφού και τα «καναρίνια» είναι ανταγωνιστικά, έχουν κάνει αρκετές «ζημιές» και ελπίζουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η PSG έχει τον πρώτο λόγο ωστόσο ασχέτως αν δεχτεί γκολ ο Σιρίγκου ή όχι, ποντάρουμε στα πολλά γκολ παίρνοντας την απόδοση του 1,50.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

243 ΣΟΥΟΝΣΙ–ΤΟΤΕΝΑΜ 2 2,10
258 ΤΣΕΛΣΙ–ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 1,70
277 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ–ΝΑΝΤ OVER 1,50

Διαβάστε επίσης

Κυριακάτικος μποναμάς

Κυριακάτικος μποναμάς

Πλήρωσαν πολύ καλά (5,355) το «διπλό» της Τότεναμ, ο «άσος» της Τσέλσι και τα πολλά γκολ στο Παρίσι.

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε

Βγάζει... γούστα στη Χετάφε

Η Μπαρτσελόνα, λογικά θα ψάξει να... ξεμπουκώσει και η Χετάφε είναι αντίπαλος που προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Βραδινή τριάδα!

Βραδινή τριάδα!

Πλούσιο το κουπόνι της Κυριακής-όπως αναμενόταν- και το gavros.gr έχει επιλέξει 3 αναμετρήσεις για να σας στείλει ταμείο.

Πιο... διαβασμένη

Πιο... διαβασμένη

Εύκολα, δύσκολα, η Μάντσεστερ Γ. θα κερδίσει σήμερα και όσοι την επιλέξουν θα πάνε στο ταμείο.