Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 - 13:50

Με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ασχοληθούμε στις σημερινές μας προβλέψεις. Μπορεί η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει κάνει «κοιλιά» στην απόδοση της, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βέβαια, οι Βάσκοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι και ικανοί να κάνουν τη… ζημιά στους «ροχιμπλάνκος» μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και η αλήθεια είναι ότι θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Μαδρίτης. Ωστόσο, προβλέπουμε ότι θα «μιλήσει» η έδρα για την Ατλέτικο και θα πάρει τη νίκη, η οποία όμως δεν θα της εξασφαλίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση.

Εκτιμούμε ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και τα πράγματα θα είναι μοιρασμένα για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα φορτσάρουν και θα πάρουν εντέλει τη νίκη στην επανάληψη και έτσι το Χ/1 είναι αυτό που προτείνουμε εμείς για να πάτε ταμείο. Μάλιστα, η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου έχει απόδοση 4,40. Αρκετά δελεαστική δηλαδή για να ποντάρουμε τα χρήματα μας και να βγούμε κερδισμένοι!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

132 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ/1

Διαβάστε επίσης

Πληρώνει το goal...

Πληρώνει το goal...

Με αγγλικό, ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας.

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Για τον Αγιαξ ήταν ένα μίνι σοκ ότι ισοφαρίστηκε στην Ουτρέχτη και θυμήθηκε ότι δεν παίζει μόνος.