Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνει το goal...

Πληρώνει το goal...
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 - 16:59

Με αγγλικό, ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας και με τρία παιχνίδια… φωτιά που επέλεξα να προτείνω. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να πάμε ένα καλό ταμείο μέσα στο Σαββατοκύριακο και να βγάλουμε τα… σπασμένα μέσα στην εβδομάδα.

Ξεκινάμε από την Premier League και το παιχνίδι της Γουέστ Μπρομ με τη Λίβερπουλ. Οι «reds» μετά την τεσσάρα στο ντέρμπι κόντρα στην Εβερτον στο «Ανφιλντ» έχουν τρομερή ψυχολογία, αλλά και στόχο να φτάσουν στον πόντο την Τσέλσι η οποία «στραβοπάτησε» μέσα στην εβδομάδα στην έδρα της με τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θεωρώ ότι θα φύγει με τη νίκη από την έδρα των «Baggies» και θα φτάσει μία… ανάσα από τους «μπλε». Θεωρώ ότι τα πράγματα στο πρώτο μέρος θα είναι μοιρασμένα, με τη Λίβερπουλ να κάνει την αντεπίθεσή της στην επανάληψη και να παίρνει εντέλει το τρίποντο. Ετσι, το Χ/2 είναι αυτό που προτείνω για την αναμέτρηση.

Στην Primera ξεχώρισα το ματς ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Σεβίλλη. Εν ολίγοις, το ντέρμπι της Ανδαλουσίας το οποίο θα μας προσφέρει γκολ και ωραίο θέαμα. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς διότι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και δεν απέχουν και πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Σεβιγιάνοι, αν θέλουν να ελπίζουν για μία θέση που οδηγεί στο Europa, πρέπει να νικήσουν για να πλησιάσουν τη Σοσιεδάδ. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι αμφότερες θα σκοράρουν και έτσι το goal είναι αυτό που βλέπω.

Τέλος, κλείνουμε τις προβλέψεις μας με Championnat. Η Μαρσέιγ παίζει στο «Βελοντρόμ» με την Τουλούζ, θέλοντας να δώσει μια συνέχεια μετά τη δύσκολη επικράτηση (2-1) κόντρα στη Βαλενσιέν σε εξ αναβολής ματς. Οι «Φωκαείς» το… παλεύουν για να σώσουν την παρτίδα φέτος, αλλά και να διεκδικήσουν μία θέση στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι από νωρίς θα… καθαρίσουν την υπόθεση της νίκης και έτσι το σημείο που προτείνω είναι 1/1.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

251 ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ GOAL 1,50
273 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ/2 4,30
315 ΜΑΡΣΕΪΓ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1/1 2,65

Διαβάστε επίσης

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Για τον Αγιαξ ήταν ένα μίνι σοκ ότι ισοφαρίστηκε στην Ουτρέχτη και θυμήθηκε ότι δεν παίζει μόνος.

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα βρει… σκούρα κόντρα στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε για το Κύπελλο, αλλά θα πάρει αυτό που θέλει.