Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέρχεται ο «Αίαντας»

Συνέρχεται ο «Αίαντας»
Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014 - 14:50

Με δύο βραδινές αναμετρήσεις κλείνει η 22η ημέρα στην Eredivisie. Ξεκινάμε από την πρώτη χρονικά και την κόντρα της Ουτρέχτης με την Τσβόλε. Η αποψινή γηπεδούχος έκανε τη μίνι έκπληξη την Κυριακή, αφού έκοψε βαθμούς από τον Αγιαξ (1-1) αν και βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Βίοι αντίθετοι για την Τσβόλε τις τελευταίες εβδομάδες, αφού έχει πετύχει πειστικές νίκες με Μπρέντα και Ρόντα. Δεν υπάρχει στοιχηματική αξία στον «άσο», φυσικά και θα κοντράρουμε το φαβορί. Πιθανότερη η μοιρασιά, δεν αποκλείεται πάντως το «διπλό», κάτι που γνωρίζει η ελληνική εταιρεία και το προσφέρει στο 2,65. Ακολουθούμε την φόρμα της Τσβόλε.

Για τον Αγιαξ ήταν ένα μίνι σοκ το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στην Ουτρέχτη και θυμήθηκε ότι δεν παίζει μόνος του στο πρωτάθλημα, αφού διατηρήθηκε η διαφορά των δύο πόντων από τη δεύτερη Φίτεσε. Ο «Αίαντας» θα επιστρέψει στις νίκες παίζοντας στο Αμστερνταμ με την Γκρόνινγκεν, ωστόσο σίγουρα δεν… ανακαλύπτουμε την Αμερική προτείνοντας έναν «άσο» στο 1,15. Αντιθέτως ενδιαφέρον παρουσιάζει το no goal, το οποίο είναι και η πρότασή μας, αφού βλέπουμε ότι οι τελευταίες νίκες του πρωταθλητή απέναντι σε PSV και Γκόου Αχέντ Ιγκλς ήταν… επαγγελματικές (1-0).

Κλείνοντας με Κόπα Λιμπερταδόρες, βλέπουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην πρωτεύουσα της Παραγουάης και στο ματς Γκουαρανί Ασουνσιόν - Ουνιβερσιτάτ ντε Τσίλε. Οι Χιλιανοί του Ρομέρο πείθουν το τελευταίο διάστημα τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη Λατινική Αμερική όσο και εντός συνόρων, αφού έχουν τον τρόπο να παίρνουν το αποτέλεσμα. Η Γκουαρανί, που στην ελληνική εταιρεία προσφέρεται ως μικρό φαβορί, καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 στο πρώτο ματς για να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Εκτίμησή μας είναι ότι θα δεχθεί γκολ και θα αποκλειστεί, θα ποντάρουμε τα χρήματα ματς στο goal.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

146 ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΤΣΒΟΛΕ X ή 2 3,25 ή 2,65
149 ΑΓΙΑΞ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ NO GOAL 1,70
150 ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ GOAL 1,55

Διαβάστε επίσης

Πληρώνει το goal...

Πληρώνει το goal...

Με αγγλικό, ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας.

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Δυσκολεύεται, αλλά νικάει!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα βρει… σκούρα κόντρα στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε για το Κύπελλο, αλλά θα πάρει αυτό που θέλει.