Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόμβα της Γκεντσλέρ

Βόμβα της Γκεντσλέρ
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 - 16:30

Εχει πολύ ζουμί το στοιχηματικό μενού της ημέρας από το πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου τρεις αναμετρήσεις κλείνουν το πρόγραμμα της 27ης στροφής.

Η πρωτοπόρος και διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε, που έχει ακόμα ένα ματς λιγότερο, παίζει στο «Σουκρού Σαράτσογλου με την Μπούρσασπορ των Μπελούτσι και Καζίμ. Δύο σερί ήττες μετράει η ομάδα της Προύσας, ωστόσο έχει χαλαρώσει βλέποντας πως υπάρχουν αρκετά χειρότερες από αυτήν για να την… προλάβουν και να χαιρετήσουν τη Süper Lig.

Βίοι αντίθετοι φυσικά για το εξαιρετικό συγκρότημα του Ερσούν Γιανάλ που οδεύει με χαρακτηριστική ευκολία προς τον τίτλο, αφού η πρωταθλήτρια Γαλατά τα ’χει παρατήσει. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, όλα μέσα στο 2014, η Φενέρ κάνει συνεχώς αποτελέσματα στα 2-3 γκολ. Συμπαγή στα μετόπισθεν και κάνοντας απλά τη δουλειά τους μπροστά, τα «καναρίνια» καταφέρνουν και πρωταγωνιστούν εντός συνόρων. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία στοιχηματική αξία σε έναν «άσο» μόλις του 1,22, εν αντιθέσει με τα 2-3 γκολ που διπλασιάζουν (2,00) το ποντάρισμά μας! Εξαιρετική επιλογή αφού το τελευταίο διάστημα και η Μπούρσα κινείται στο ίδιο μοτίβο.

Πάντα στην Τουρκία, μεταφερόμαστε ωστόσο στο στάδιο «Ατατούρκ» για την κόντρα στην Εσκισεχίρσπορ με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Με το που άρχισαν τα… ζόρια για την Γκεντσλέρ, όταν δηλαδή την πλησίασαν οι ομάδες της ουράς, ο Ρουμάνος γκολτζής Στάνκου (πρώτος σκόρερ με 13 τέρματα) πήρε τ’ όπλο του και οδήγησε την ομάδα του σε τρεις διαδοχικές νίκες!

Και αν αυτή με την Ελαζίγσπορ, που παλεύει για τη σωτηρία της, ήταν λίγο-πολύ στο… πρόγραμμα, αυτό δεν ισχύει για τα μεγάλα αποτελέσματα με Κασίμπασα και Σίβασπορ, δύο ομάδες δηλαδή που διεκδικούν θέση στο επόμενο Europa League. Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας η Γκεντσλέρ, υπάρχει λογική στο ρίσκο και στο «διπλό» του 3,75. Η αποψινή γηπεδούχος ακριβώς επειδή στερείται μεγάλου κινήτρου έχει ρίξει στροφές στα τελευταία ματς.

Κλείνοντας με Serie A, η Ιντερ δεν είναι σε καλή κατάσταση ώστε να πάρει ποντάρισμα στο «Αρμάντο Πίκι». Η γηπεδούχος Λιβόρνο μετά από δύο κακά αποτελέσματα σε Τορίνο και Μπέργκαμο έχει μπλέξει σοβαρά στο κυνήγι της παραμονής και πλέον θα ψάξει βαθμούς σε ματς που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε ρόλο κομπάρσου. Η Ιντερ περιμένει ότι αργά ή γρήγορα η Πάρμα θα σκάσει και η ίδια θα καταφέρει να τερματίσει στην πεντάδα, οπότε το «Χ» είναι η καλύτερη επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

385 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ–ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ 2 3,75
387 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
393 ΛΙΒΟΡΝΟ–ΙΝΤΕΡ Χ 3,30

Διαβάστε επίσης

Παντελονάτο ταμείο!

Παντελονάτο ταμείο!

Είκοσι πέντε φορές πλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας η τριάδα του «ΓΑΥΡΟΥ» και του gavros.gr.

Οι ομάδες δεν είναι μηχανές

Οι ομάδες δεν είναι μηχανές

Προσωπικά θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και εντυπωσιάσει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Μοιρασιά και goal!

Μοιρασιά και goal!

Κλασικά με Αγγλία και Premier League θα ασχοληθούμε αυτό το τριήμερο στη στήλη μας...