Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ομάδες δεν είναι μηχανές

Οι ομάδες δεν είναι μηχανές
Τρίτη, 1 Απριλίου 2014 - 19:29

Προσωπικά θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και εντυπωσιάσει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Αμφότεροι σκέφτονται εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού το Κύπελλο παραμένει στους βασικούς τους στόχους, ωστόσο έχουν ουσιαστικά σβήσει τις μηχανές πολύ καιρό.

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ΔΕΝ τελείωσε στο Μάντσεστερ, ο Μίτσελ το ξέρει και προσπαθεί -για την ώρα χωρίς αποτέλεσμα- να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές του. Αυτοί φυσικά και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στον «δικέφαλο», πόσο μάλλον αφού πληγώθηκαν στην Τούμπα πριν από περίπου έναν μήνα, ωστόσο η εικόνα του νταμπλούχου μετά την ήττα στην Αγγλία μόνο πειστική δεν είναι.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με… ρομπότ αλλά με παίκτες, είναι δύσκολο να πατήσει ο Ισπανός το κουμπί «on» και ο Ολυμπιακός να γίνει ξανά η ομάδα που τρόμαζε, έως τα τέλη Φλεβάρη δηλαδή.

Εκτίμησή μου είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν το γκολ για να πάνε με ισχνό προβάδισμα στην Τούμπα, τέρμα που θα επιτευχθεί στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του αρέσκεται στις ανατροπές, είτε όταν τις κάνει αυτός είτε όταν τις δέχεται. Στο Φάληρο πάντως θα παραταχθεί ως συνήθως αμυντικά και θα αρκεστεί να μείνει με την… ελπίδα ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
128 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Χ/1 4,00

Διαβάστε επίσης

Κίνητρο και παράδοση

Κίνητρο και παράδοση

Με αναμετρήσεις αποκλειστικά από την 29η αγωνιστική της Bundesliga θα ασχοληθούμε σήμερα.

Παντελονάτο ταμείο!

Παντελονάτο ταμείο!

Είκοσι πέντε φορές πλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας η τριάδα του «ΓΑΥΡΟΥ» και του gavros.gr.