Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει... αδειάσει η Ντόρτμουντ

Έχει... αδειάσει η Ντόρτμουντ
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 - 15:55

Οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ υπερέβαλαν εαυτόν για να γυρίσουν το 3-0 απέναντι στη Ρεάλ ωστόσο η «βασίλισσα» άντεξε και είναι στα ημιτελικά και στη σημερινή κλήρωση της Νιόν. «Αδειασμένοι» κυρίως ψυχολογικά άπαντες στο στρατόπεδο της Ντόρτμουντ, καλούνται να μαζέψουν δυνάμεις για το ντέρμπι στο Μόναχο το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν. Μια χαρά τα κατάφερε η τελευταία, γύρισε τούμπα το ματς με τη Γιουνάιτεντ και κάνοντας ουσιαστικά… το καθήκον της πέρασε με τη σειρά της στους «4» του Champions League.

Οι Βαυαροί θα είναι πιο πλήρεις συγκριτικά με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο και έχουν τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Bundesliga. Μένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και επιλέγουμε τη νίκη της γηπεδούχου Μάιντς στο ματς απέναντι στη Βέρντερ. Ουσιαστικά αδιάφορη πορεύεται η ομάδα της Βρέμης, ούσα στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις. Η Μάιντς χτυπάει ακόμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα το παλέψει όσο μπορεί. Κλείνοντας, την τριάδα μας από την 30ή αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος κοντράρουμε το φαβορί, ήτοι την Μπορούσια, στην κόντρα των Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη.

Οι Σουηβοί έκαναν μεγάλο αποτέλεσμα (2-0) με τη Φράιμπουργκ, ωστόσο πρέπει να φανούν… συνεπείς αν θέλουν να σώσουν την κατηγορία! Στο 3,40 τόσο η ισοπαλία όσο και το «διπλό» της ομάδας του δικού Στέφενς, διαλέγετε και παίρνετε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

172 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Χ ή 2 3,40

173 ΜΑΪΝΤΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1 1,75

256 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 1,55

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία για Βιγιαρεάλ

Ευκαιρία για Βιγιαρεάλ

Το ντεφορμάρισμα της Βιγιαρεάλ την έχει βγάλει εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς, αλλά έχει την ευκαιρία.

Παράδοση και κίνητρο

Παράδοση και κίνητρο

Τριάδα με πρωτάθλημα Ελβετίας, τελικό Copa del Rey και Κύπελλο Πορτογαλίας η επιλογή για το σημερινό πρόγραμμα.

Κερδίζει η Αταλάντα

Κερδίζει η Αταλάντα

Μεγάλα πράγματα από την Αταλάντα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της πραγματοποίησε έξι διαδοχικές νίκες.

Κίνητρο και παράδοση

Κίνητρο και παράδοση

Με αναμετρήσεις αποκλειστικά από την 29η αγωνιστική της Bundesliga θα ασχοληθούμε σήμερα.