Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τιμάο» για μεγάλα πράγματα

«Τιμάο» για μεγάλα πράγματα
Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014 - 17:45

Εξαιρετικές οι μέχρι σήμερα επιδόσεις της Κορίνθιανς μακριά από το Σάο Πάολο. Η «Τιμάο» διατηρεί το αήττητο σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις, σε δύο από τις οποίες έχει καταφέρει να φύγει με το απόλυτο. Κάνει πρωταθλητισμό φέτος η παρέα των Πάολο Γκερέρο και Ζάντσον, των δύο αστέρων της, δηλαδή, που για την ώρα τραβάνε το κουπί στο σκοράρισμα (από 4 γκολ). Η Κοριτίμπα έρχεται μεν από σημαντικό αποτέλεσμα, την επικράτηση στο Μπέλο Οριζόντε επί της Γκρέμιο (2-3), ωστόσο φέτος χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια και δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Είναι η ευκαιρία της Κορίνθιανς για ένα πειστικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει δεύτερη και στο κυνήγι της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο ύστερα από δεκατρία παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας και στην 18η αγωνιστική της Eliteserien κρατάμε το «διπλό» στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Στο Μπάερουμ απέναντι στη Στάμπαεκ παίζει η δευτεραθλήτρια Ρόζενμποργκ, που την Πέμπτη κράτησε το «Χ» (0-0) στην Τουρκία απέναντι στην Καρντεμίρ Καραμπόκ και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa. Η Ρόζενμποργκ για την ώρα είναι εκτός των θέσεων της Ευρώπης και οφείλει να φορμαριστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αν θέλει αποφύγει τις εκπλήξεις. Η Στάμπαεκ απογοητεύει και δύσκολα να κοντράρει την ανώτερη αντίπαλό της. Στο 1,70 η απόδοση του «διπλού» και αυτό επειδή η αποψινή φιλοξενούμενη έχει να τα καταφέρει μακριά από το «Λέρκενταλ» από τα μέσα Ιουνίου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

243 ΣΤΑΜΠΑΕΚ–ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 1,70
247 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ–ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2 2,25

Διαβάστε επίσης

Ρεκόρ και γκολ η ΤΣΣΚΑ

Ρεκόρ και γκολ η ΤΣΣΚΑ

Δυνατό το σημερινό κουπόνι, στο οποίο φυσικά δεσπόζει το γερμανικό Σούπερ Καπ αλλά και ακόμα οκτώ παιχνίδια.

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Πρεμιέρα με καλές ευκαιρίες

Άσχημο και μη αναμενόμενο ήταν το γερό ομολογουμένως «χαστούκι» που έφαγε η Ραπίντ Βιέννης την πρώτη αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος από τη Σάλτσμπουργκ.