Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με προσοχή ο Φαν Χάαλ

Με προσοχή ο Φαν Χάαλ
Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014 - 15:15

Πρεμιέρα στο Νησί και την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σουόνσι. Με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο δικαιολογημένα επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», που μετά από μια καταστροφική σεζόν με τον Μόγες στην τεχνική ηγεσία και απαλλαγμένοι φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Μεταγραφές έγιναν στις θέσεις που η ομάδα πονούσε και πάντα μετά από εισήγηση του Φαν Χάαλ, οπότε εκτιμούμε ότι θα δούμε μια τελείως διαφορετική, συγκριτικά με πέρυσι, Μάντσεστερ. Ηταν εξαιρετική στα φιλικά προετοιμασίας, όπου διατήρησε το αήττητο ενώ κέρδισε κατά σειρά τις Ρόμα, Ρεάλ, Λίβερπουλ και Βαλένθια. Ο Ολλανδός επαναφέρει τα τρία στόπερ και ο Ντε Χέα λογικά θα έχει λιγότερους κινδύνους μπροστά απ’ την εστία του. Η Σουόνσι αποδυναμώθηκε φέτος, οπότε κρατάμε το 2-0 ως ακριβές σκορ.

Με μοναδική ηχηρή αποχώρηση την επιστροφή του Ζεράρ Ντελοφέου στη Βαρκελώνη, η Εβερτον, έχοντας μονιμοποιήσει τους Λουκάκου και Μπάρι, ξεκινάει τη σεζόν με μεγάλο της όπλο την ομοιογένεια στο ρόστερ. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμεινε για να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο «Γκούντισον Παρκ» και τα «ζαχαρωτά» φέτος έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι υψηλό. Γνωρίζουν καλύτερα απ’ τη Λέστερ τα κατατόπια της Premier, μπορούν να περάσουν νικηφόρα από το «Κινγκ Πάουερ» απέναντι στις «αλεπούδες».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

244 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΟΥΟΝΣΙ 2-0 6,00
253 ΛΕΣΤΕΡ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2 2,30

Διαβάστε επίσης

Προκριματικά και στην Αφρική!

Προκριματικά και στην Αφρική!

Στο παρελθόν ανήκει η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του επόμενου Euro μετά από ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και εθνικές ομάδες, ενώ σειρά τώρα παίρνουν οι Αφρικανοί.

Ρεκόρ και γκολ η ΤΣΣΚΑ

Ρεκόρ και γκολ η ΤΣΣΚΑ

Δυνατό το σημερινό κουπόνι, στο οποίο φυσικά δεσπόζει το γερμανικό Σούπερ Καπ αλλά και ακόμα οκτώ παιχνίδια.