Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει μπάλα η Αμερική...

Παίζει μπάλα η Αμερική...
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 - 20:50

Στην Ευρώπη, τα πρωταθλήματα έχουν κάνει… διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τις ΗΠΑ οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Τo MLS έχει ματς για όλα τα γούστα και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, το Τορόντο δεν είναι και στα καλύτερά του. Η καναδέζικη ομάδα περνάει μια μίνι κρίση και η αντίπαλός της, Φιλαδέλφεια Γιούνιον, είναι αντιθέτως στα πάνω της. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, οπότε όποια πάρει τη νίκη, παίρνει και το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο και για τον λόγο αυτό δεν πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουν στην προκειμένη περίπτωση. Το Τορόντο δεν είναι σε θέση αυτή την περίοδο να διεκδικήσει το μέγιστο, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Οντάριο.

Ροκανίζει όλο και περισσότερο τη βαθμολογική διαφορά η Νέα Υόρκη, με τους «ταύρους» να φιλοξενούν λίγη ώρα αργότερα την Κάνσας Σίτι. Μέσα στην έδρα της είναι ανίκητη η ομάδα των Τιερί Ανρί και Τιμ Κέιχιλ, κάτι που πιστεύουμε πως θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Με νίκη δε, μπαίνουν πιθανότατα και εντός της πρώτης πεντάδας, κάτι που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα της Νέας Υόρκης για τη νίκη.

Μοιράζει γκολ και ήττες η Ουάσινγκτον, με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ, όπως λέγεται η ομάδα της αμερικανικής πρωτεύουσας, να έχει ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι της το τελευταίο διάστημα και αυτό κόντρα στους Γκάλαξι και εκτός έδρας. Με καλή άμυνα και επίθεση… φωτιά τα τέσσερα από τα τελευταία της πέντε παιχνίδια τα έχει κερδίσει και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Η ιστορία θα επαναληφθεί και κόντρα στο Βανκούβερ σήμερα, με τους φιλοξενούμενους να «τσιμπάνε» το τρίποντο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

149 ΤΟΡΟΝΤΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. Χ 3,25
163 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ 1 2,15
169 ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 2,50

Διαβάστε επίσης

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Μία και σήμερα έμεινε για να ξεκινήσει ένα σούπερ στοιχηματικό τριήμερο με αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro.

Προκριματικά και στην Αφρική!

Προκριματικά και στην Αφρική!

Στο παρελθόν ανήκει η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του επόμενου Euro μετά από ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και εθνικές ομάδες, ενώ σειρά τώρα παίρνουν οι Αφρικανοί.