Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκριματικά και στην Αφρική!

Προκριματικά και στην Αφρική!
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 - 15:20

Στο παρελθόν ανήκει η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του επόμενου Euro μετά από ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και εθνικές ομάδες, ενώ σειρά τώρα παίρνουν οι Αφρικανοί. Στη «μαύρη ήπειρο» ετοιμάζονται με τη σειρά τους για τα τελικά του Κόπα Αφρικα 2015, διοργάνωση που θα γίνει στο Μαρόκο. Εφτά όμιλοι και συνολικά δεκατέσσερα παιχνίδια, που διεξάγονται όλα σήμερα και γεμίζουν με καλές επιλογές το κουπόνι μας.

Αρχή με ένα από τα φαβορί της ημέρας, το Κονγκό. Η ομάδα του «ερυθρόλευκου» Ντελβίν Εντινγκά έρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα και «διπλό» (2-3) μέσα στη Νιγηρία. Το απόγευμα υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα του Α’ ομίλου, Σουδάν. Δύσκολα θα «σπάσει» ο «άσος» στο 1,35. Η Αίγυπτος προσφέρεται ως φαβορί στο ντερμπάκι του εβδόμου γκρουπ απέναντι στην Τυνησία. Το ξεκίνημά της πάντως δεν ήταν ενθαρρυντικό, ενώ το ρόστερ της σίγουρα δεν τρομάζει τους Τυνήσιους του Βέλγου Λέεκενς που ξεκίνησαν ιδανικά με νίκη επί της Μποτσουάνα.

Δεν είναι φόβητρο πλέον η Αίγυπτος, πρώτο σημείο το «Χ» στο Κάιρο. Στο βραδινό ματς και τελευταίο χρονικά της ημέρας από αυτή την προκριματική φάση κρατάμε το goal στο Αλγερία - Μαλί, σε ένα από τα επίσης καλά παιχνίδια της ημέρας. Ο Χαλίλχοτζιτς αποχώρησε, όχι όμως και η ποιότητα και οι πολλές επιλογές για τις «αλεπούδες της ερήμου». Είναι το φαβορί για να κερδίσουν και να κάνουν το δύο στα δύο (στην πρεμιέρα πέρασαν από την Μποτσουάνα), ωστόσο το Μαλί έχει καλή επίθεση και μπορεί να σκοράρει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

142 ΚΟΝΓΚΟ-ΣΟΥΔΑΝ 1 1,35
151 ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ Χ 3,35
157 ΑΛΓΕΡΙΑ-ΜΑΛΙ GOAL 1,70

Διαβάστε επίσης

Παίζει μπάλα η Αμερική...

Παίζει μπάλα η Αμερική...

Στην Ευρώπη, τα πρωταθλήματα έχουν κάνει… διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τις ΗΠΑ οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Με προσοχή ο Φαν Χάαλ

Με προσοχή ο Φαν Χάαλ

Πρεμιέρα στο Νησί και την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σουόνσι.