Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 - 14:35

Μία και σήμερα έμεινε για να ξεκινήσει ένα σούπερ στοιχηματικό τριήμερο με αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro, δυνατά φιλικά σε Ασία και Αμερική αλλά και επίσημα ματς των πιτσιρικάδων (Κ19). Το κουπόνι της ημέρας πάντως προσφέρεται για μικρό ποντάρισμα, ουσιαστικά… ζέσταμα, αφού στα πέντε δυνατά φιλικά της ημέρας ξεχωρίζουν και κάποια μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Βραζιλία που μετράει μόνο νίκες με τον Ντούνγκα στον πάγκο παίζει στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην προκριματική φάση και μοιάζουν να μένουν πρόωρα εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας. Η «Σελεσάο» έχει υποτάξει μετά το Μουντιάλ τις Κολομβία, Εκουαδόρ, Αργεντινή και Ιαπωνία, σε παιχνίδια που μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ. Αξίζει να πονταριστεί το «διπλό» στη γείτονα χώρα και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει λογική και το no goal. Στο Αμστερνταμ υπάρχει φαβορί, όχι πάντως για να πάρει πονταρίσματα στο 1,70. Μια από τις ομάδες που έχουν… μείνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι και η Ολλανδία, αφού μετά τα γήπεδα της Βραζιλίας και επί ημερών Χίντινκ ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα.

Οι Μεξικανοί είναι αρκετά σοβαροί στα φιλικά τους, ωστόσο οι νίκες με Βολιβία, Ονδούρα και Παναμά δεν μας λένε και πολλά. Απόψε είναι ένα καλό τεστ για το σύνολο του Ερέρα, που κρατάει ανέπαφη την εστία του μετά το Μουντιάλ! Στα 2-3 γκολ το παιχνίδι. Στα της αγγλικής Κόνφερανς τώρα, τρία παιχνίδια διεξάγονται απόψε για την 20ή αγωνιστική της λίγκας, το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον ωστόσο περιορίζεται μόνο σε αυτό ανάμεσα σε Τέλφορντ και Ολτρινχαμ. Μοιρασμένες οι αποδόσεις στην ελληνική εταιρεία, με τον «άσο» και το «διπλό» να πληρώνουν ακριβώς το ίδιο, στο 2,35.

Στα δύο ματς του Νοέμβρη η σημερινή γηπεδούχος δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα, ενώ γενικώς πληρώνει το ντεφορμάρισμα της το τελευταίο διάστημα και βλέπει και τις 23 υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας από πάνω της! Η Ολτρινχαμ είναι σοβαρή στα ματς πρωταθλήματος που είναι στα μέτρα της, έμεινε εκτός Κυπέλλου νωρίς και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για την ίδια. Εχει καλύτερη φόρμα ωστόσο επειδή υπάρχει αρκετό ρίσκο για να πονταριστεί σε εκτός έδρας παιχνίδι της, παίζουμε με κάλυψη (Χ2) τη φιλοξενούμενη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

117 ΤΟΥΡΚΙΑ–ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2/2 2,45
119 ΟΛΛΑΝΔΙΑ–ΜΕΞΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1,80
124 ΤΕΛΦΟΡΝΤ–ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ Χ2 (ΔΕ) 1,37

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία τους

Η ευκαιρία τους

Οι επίσημες υποχρεώσεις τελείωσαν και πλέον οι εθνικές ομάδες μπορούν να είναι πιο χαλαρές.

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Πολύ σημαντικό το αποψινό ντέρμπι του όγδοου γκρουπ στο «Μεάτσα» ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία.

Παίζει μπάλα η Αμερική...

Παίζει μπάλα η Αμερική...

Στην Ευρώπη, τα πρωταθλήματα έχουν κάνει… διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τις ΗΠΑ οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση.