Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Δεν «Χ»αλάει κανέναν
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 - 00:40

Πολύ σημαντικό το αποψινό ντέρμπι του όγδοου γκρουπ στο «Μεάτσα» ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και η «Χρβάτσκα» μετρούν το απόλυτο των επιτυχιών μετά από τρία ματς. Για τους «ατζούρι» μοναδικό μέλημα είναι το αποτέλεσμα, μιας και ο Κόντε με αρκετά φρέσκα πρόσωπα προσπαθεί να χτίσει μια νέα και ανταγωνιστική ομάδα. Πλην του «διπλού» (0-2) στη Νορβηγία, οι Ιταλοί έχουν πάρει στο γκολ τα άλλα δύο παιχνίδια τους με Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα. Μια απ’ τα ίδια και οι Κροάτες, αφού δεν έχουν δεχθεί καν γκολ σε αυτή την προκριματική φάση. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε σε σημείο, κρατάμε πάντως το under στο 1,45.

Από τον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης έρχονται τα άλλα δύο σημεία που κλείνουν τη βασική μας πρόταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ολλανδία του δικού μας Αφελάι θα κερδίσει τους Λετονούς και θα πανηγυρίσει μόλις για δεύτερη φορά φέτος. Τεράστιο πρόβλημα εκτός έδρας έχουν οι «Οράνιε», αφού έχουν μόνο ήττες στις δυο εξόδους τους, ωστόσο στο «Αμστερνταμ Αρένα» το απόγευμα δεν θα έχουν αντίπαλο και εμείς κρατάμε τον «άσο» σε χαμηλή απόδοση ως… στανταράκι. Την κορυφή του ίδιου ομίλου μοιράζονται μετρώντας εννέα βαθμούς Τσέχοι και Ισλανδοί. Μετά την αποψινή τους κόντρα στο Πλζεν η πρωτιά θα έχει χώρο μόνο για έναν, ή μήπως όχι;

Δεν αποκλείουμε το γεγονός να… βολευτούν στην ισοπαλία και με δέκα βαθμούς εκάστη να διατηρήσουν μια σχετική απόσταση ασφαλείας από την Ολλανδία έως τα παιχνίδια του Μαρτίου. Σε αρκετά καλή απόδοση (3,40) προσφέρεται το «Χ» που είναι και η πρόταση μας, παρά το γεγονός ότι οι Ισλανδοί είχαν αμυντικά… θέματα στο πρόσφατο φιλικό τους στις Βρυξέλλες. Στα επίσημα πάντως πείθουν και δείχνουν αποφασισμένοι για απευθείας πρόκριση στο Euro, θα μοχθήσουν για τον βαθμό!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

156 ΟΛΛΑΝΔΙΑ–ΛΕΤΟΝΙΑ 1 1,07
159 ΙΤΑΛΙΑ–ΚΡΟΑΤΙΑ UNDER 1,45
161 ΤΣΕΧΙΑ–ΙΣΛΑΝΔΙΑ Χ 3,40

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία τους

Η ευκαιρία τους

Οι επίσημες υποχρεώσεις τελείωσαν και πλέον οι εθνικές ομάδες μπορούν να είναι πιο χαλαρές.

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Μία και σήμερα έμεινε για να ξεκινήσει ένα σούπερ στοιχηματικό τριήμερο με αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro.