Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μομέντουμ της Λοκομοτίβ

Το μομέντουμ της Λοκομοτίβ
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 - 15:00

Σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας πάρει τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει καταφέρει να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις και παράλληλα να βρίσκεται στα προημιτελικά του ρωσικού Κυπέλλου, εκεί που θα κοντραριστεί τον Μάρτιο σε νοκ άουτ ματς με τη Ρούμπιν Καζάν.

Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Νταμ Εντόι και βοηθάει πάρα πολύ το συγκρότημα του Μαυροβούνιου Μπόζοβιτς στο σκοράρισμα. Σήμερα οι Μοσχοβίτες υποδέχονται στην πρωτεύουσα την Ούφα, που δεν έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα από τα τέλη Οκτώβριου και εκείνο το… επικό 3-3 στην έδρα της με την ΤΣΣΚΑ. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή για τη Λοκομοτίβ η νεοφώτιστη, λογικά σε χαμηλή απόδοση ο «άσος». Οσον αφορά τώρα τα τρία αποψινά ματς των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αφήνουμε στην άκρη το Τζένοα - Παλέρμο και κρατάμε τα παιχνίδια σε Ισπανία και Premier League. Με αρκετά προβλήματα στη σύνθεσή της, αλλά και σε κάπως καλύτερη μοίρα από την αντίπαλό της, η Γρανάδα παίζει στο «Λος Καρμένες» με την Αλμερία.

Με δυσκολία κρατάει ο Χοακίν Καπαρός την αποψινή γηπεδούχο εκτός θέσεων του υποβιβασμού, την ώρα που η Αλμερία, έχοντας πάντως βγάλει και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, δεν παίρνει τίποτα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Ποντάρισμα στην ισοπαλία, που δεν θα βολέψει μεν καμία, θα τις διατηρήσει ωστόσο ψηλότερα από Λεβάντε, Ελτσε και Κόρδοβα. Για την ώρα αρκεί… Κλείνοντας την τριάδα μας, παίζουμε τα 2-3 γκολ στο ωραιότερο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Σαουθάμπτον.

Σε αποδόσεις φαβορί οι εξαιρετικοί και φέτος «Αγιοι» στο Μπέρμιγχαμ, ωστόσο παρά το παρατεταμένο φορμάρισμά τους δεν αγγίζουμε το «διπλό» στο 1,70. Σημάδια ανάκαμψης έδειξε στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ η Βίλα (0-0), δεν αποκλείεται σήμερα να δώσει μια συνέχεια. Σκοράρει με… συνέπεια η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, κρατάμε τα 2-3 τέρματα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

372 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΥΦΑ 1 1,40
379 ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ Χ 3,30
381 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ 1,80

Διαβάστε επίσης

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ

Αρκετό «ζουμί» υπάρχει στα δύο ματς που γίνονται το απόγευμα για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Απογευματινό ταμείο

Απογευματινό ταμείο

Πλήρωσε καλά τους αναγνώστες του ΓΑΥΡΟΥ η δυάδα από τα πρώτα παιχνίδια του Champions League.

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Πολύ σημαντικό το αποψινό ντέρμπι του όγδοου γκρουπ στο «Μεάτσα» ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία.