Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 - 16:00

Από νωρίς στις επάλξεις σήμερα όσον αφορά την πέμπτη στροφή στη φάση των ομίλων του Champions League. Πλην των βραδινών αναμετρήσεων, από τις οποίες ξεχωρίζει τόσο το Σίτι - Μπάγερν όσο και το Σάλκε - Τσέλσι, ζουμί υπάρχει και στα δύο ματς που γίνονται το απόγευμα.

Στην «Μπορίσοφ Αρένα» η ΜΠΑΤΕ υποδέχεται την Πόρτο, θέλοντας ουσιαστικά να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του ογδόου ομίλου και να εξασφαλίσει το Europa, ασχέτως αν έχει μαθηματικές ελπίδες για κάτι παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρεμιέρας οι Λευκορώσοι είχαν μαζέψει έξι γκολ στο «Ντραγκάο» (6-0), ενώ σήμερα οι Πορτογάλοι θα προσπαθήσουν ντουμπλάροντας τις νίκες επί της ΜΠΑΤΕ να «κλειδώσουν» την πρωτιά.

Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες, τόσο το goal στο 1,75 όσο και τα πολλά γκολ (over) στο 1,80 είναι αρκετά καλές αποδόσεις. Αν σκοράρει η γηπεδούχος, θα βοηθήσει ώστε να δούμε και ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πάμε με τα πολλά γκολ.

Την ίδια ώρα, σε αναμέτρηση για το πέμπτο γκρουπ, κοντράρονται ΤΣΣΚΑ και Ρόμα. Οι Μοσχοβίτες είχαν φύγει με πέντε γκολ στην πλάτη στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρεμιέρας στην ιταλική πρωτεύουσα και σήμερα ψάχνουν μια ρεβάνς, η οποία αν έρθει θα φέρει τους Ρώσους μια αγκαλιά με την πρόκριση.

Αμφότερες στους τέσσερις βαθμούς, με τους μεν «τζιαλορόσι» να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση παίρνοντας εύκολα ή δύσκολα τα ματς εντός συνόρων, την ομάδα του στρατού δε να έρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα Ρωσίας, εκεί που μοιάζει να πετάει λευκή πετσέτα.

Εκτιμούμε ότι η πρόκριση από αυτό τον όμιλο και η ομάδα που θα ακολουθήσει την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου θα γίνει γνωστή την έκτη και τελευταία αγωνιστική, κρατάμε το «Χ» για το σημερινό ματς στην «Κίμκι Αρένα».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

100 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΠΟΡΤΟ OVER 1,80

101 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΜΑ Χ 3,35

Διαβάστε επίσης

Απογευματινό ταμείο

Απογευματινό ταμείο

Πλήρωσε καλά τους αναγνώστες του ΓΑΥΡΟΥ η δυάδα από τα πρώτα παιχνίδια του Champions League.