Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα... ζαλίζεται απ’ την πεντάρα

Ακόμα... ζαλίζεται απ’ την πεντάρα
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 - 13:55

Ανώμαλη προσγείωση και εντός έδρας διασυρμό είχε το μενού για τη Σάλκε στο τελευταίο παιχνίδι της. Οι οπαδοί των «βασιλικών μπλε» γέμισαν τη «Φέλτινς Αρένα» περιμένοντας κάτι καλό απέναντι στην Τσέλσι, οι κυνικοί Αγγλοι ωστόσο εκμεταλλευόμενοι τα παιδικά λάθη της άμυνας του Ντι Ματέο σταμάτησαν στα πέντε γκολ (0-5) και τώρα οι Γερμανοί χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να συνεχίσουν στο Champions League, ενώ με ήττα στο Μάριμπορ μένουν εκτός Ευρώπης.

Ηταν μια γερή σφαλιάρα αυτή για τη Σάλκε, που δύσκολα να συνέλθει παίζοντας το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο με τη Μάιντς. Η τελευταία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο Λεβερκούζεν κόβοντας βαθμούς απ’ την ομώνυμη (0-0), ενώ νωρίτερα επίσης θύμισε ότι είναι ζόρικη μακριά από το «Κοφάσε Αρένα» με Γκλάντμπαχ (0-0), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (2-2) και Χέρτα Βερολίνου. Δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα του Δανού Χιούμλαντ, κοντράρουμε τη Σάλκε. Σήκωσε κεφάλι μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Λίβερπουλ, μένοντας στο 2-2 στη Σόφια με την Λουντογκόρετς. Φυσικά δεν είναι επιτυχία για τους Αγγλους ότι έφυγαν με έναν βαθμό από τη βουλγαρική πρωτεύουσα, αυτό που κρατάει ωστόσο τον Ρότζερς στην θέση του είναι ότι οι «κόκκινοι», την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, προκρίνονται με απλή νίκη επί της Βασιλείας μέσα στο «Ανφιλντ». Περιμένουμε μια Λίβερπουλ επιτέλους να… ξυπνήσει και να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενη τη Στόουκ.

Αυτό γιατί θα παρουσιαστεί υποψιασμένη, έχοντας δει τους «πότερς» στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους να σοκάρουν την Τότεναμ παίρνοντας μεγάλο «διπλό» στο Λονδίνο (1-2). Η γκρίνια για τον Ρότζετς κάνει μεγάλη την ανάγκη για το αποτέλεσμα, κρατάμε τον «άσο» στο 1,60. Ασχέτως του χθεσινού αποτελέσματος της πρωτοπόρου Μαρσέιγ με τη Ναντ (σ.σ. όταν γράφτηκε το κείμενο δεν γνωρίζαμε την εξέλιξη), η Παρί Σεν Ζερμέν ερχόμενη με φόρα από οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις δεν νοείται να… προβληματιστεί υποδεχόμενη το απόγευμα στην πρωτεύουσα τη Νις.

Μακριά από τον καλό της εαυτό το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Νίκαιας, μοιραία έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις της Ευρώπης. Οι Παριζιάνοι έκαναν το καθήκον τους σε διπλά ματς με τον ΑΠΟΕΛ και έχουν καλή ψυχολογία, μιας και κρατούν την τύχη στα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική -παίζουν στο «Καμπ Νόου»- στον όμιλό τους. Πετάει φωτιές το τελευταίο διάστημα η επίθεση του Μπλαν, ενώ φαίνεται πως η περίοδος που έλειψε ο πολύς Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λειτούργησε ευεργετικά για τους Καβάνι και Λαβέτσι. Αναμένουμε ακόμα ένα σόου της ΠΣΖ στο «Παρκ ντε Πρενς», ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

173 ΣΑΛΚΕ–ΜΑΪΝΤΣ Χ ή 2 3,40 ή 3,75
177 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ–ΣΤΟΟΥΚ 1 1,60
240 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ–ΝΙΣ OVER 1,45

Διαβάστε επίσης

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» δοκιμάζεται απόψε η Γιουβέντους, έδρα που πάντα δυσκολεύει τη «Μεγάλη Κυρία».

Απογευματινό ταμείο

Απογευματινό ταμείο

Πλήρωσε καλά τους αναγνώστες του ΓΑΥΡΟΥ η δυάδα από τα πρώτα παιχνίδια του Champions League.

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ

Σε Μόσχα και Μπορίσοφ

Αρκετό «ζουμί» υπάρχει στα δύο ματς που γίνονται το απόγευμα για την 5η αγωνιστική του Champions League.