Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το λιμάνι θα είναι βαθύ

Το λιμάνι θα είναι βαθύ
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014 - 23:42

Συνολικά δεκαπέντε είναι τα παιχνίδια του σημερινού πλούσιου προγράμματος, που μπορούν να πονταριστούν ως μονά αποδεκτά, η επίσκεψη του προσωρινά πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, όμως, στο Καραϊσκάκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και αγωνιστικά και φυσικά στοιχηματικά. Ντέρμπι κορυφής, λοιπόν, το απόγευμα στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Θεσσαλονικείς, με μοναδικό αποτέλεσμα που αλλάζει την κατάσταση στη βαθμολογία και στην κορυφή αυτής να είναι η επικράτηση του γηπεδούχου.

Ο Θρύλος έδειξε καινούργια πράγματα στην Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κέρδισε επιπλέον κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο προσωπική εκτίμηση είναι ότι ο Μίτσελ θα στηριχθεί σε αυτούς που έχουν τραβήξει το μεγάλο κουπί έως σήμερα για να φέρει τους «ερυθρόλευκους» εκ νέου στην πρωτιά και να αποκατασταθεί η τάξη στη Superleague.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις από την περασμένη Δευτέρα, όταν και έγινε γνωστό ότι το ματς σφυρίζει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, άρχισαν την προπαγάνδα τους, κάτι που δεν ξενίζει, αφού αυτούς και μόνο συμφέρει να γίνει μεγάλος ντόρος πριν από το ντέρμπι για τη διαιτησία. Χθες αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας, που συνηθίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αντίστοιχα ματς της Τούμπας παριστάνοντας τον... γενίτσαρο.

Αγωνιστικά δεν έχουν καμιά σχέση οι δύο ομάδες και ο «άσος» θα έρθει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με πολλούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» που θα παίξουν απόψε να έχουν νωπές μνήμες από αντίστοιχα παιχνίδια στον Βορρά.

Ο Ρομπέρτο ακόμα και αν απειληθεί είναι ικανός να κρατήσει το μηδέν παθητικό, ενώ ως ακριβές σκορ κρατάμε το 2-0 σε ωραία απόδοση (7,00). Δύο γκολ δέχεται... στάνταρ εσχάτως ο ΠΑΟΚ, είτε ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός είτε ο Πανθρακικός. Θα λυγίσει ο «δικέφαλος», έτσι και αλλιώς με καλύτερο αντίπαλο φέτος δεν έχει κάνει κάποιο πραγματικά μεγάλο αποτέλεσμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

145 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1 1,50

145 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1/1 2,20

145 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90

145 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 7,00

Διαβάστε επίσης

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» δοκιμάζεται απόψε η Γιουβέντους, έδρα που πάντα δυσκολεύει τη «Μεγάλη Κυρία».

Απογευματινό ταμείο

Απογευματινό ταμείο

Πλήρωσε καλά τους αναγνώστες του ΓΑΥΡΟΥ η δυάδα από τα πρώτα παιχνίδια του Champions League.