Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο βήμα για Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτο βήμα για Ρεάλ Μαδρίτης
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 - 14:50

Με ενδιαφέρον υποδεχθήκαμε το νέο, μεσοβδόμαδο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας στοιχηματισμού, στο οποίο έχουμε αγώνες από εμβόλιμες αγωνιστικές σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και στην ελληνική Superleague.

Κύπελλα στην Ευρώπη αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που γίνεται αυτές τις μέρες στο Μαρόκο επίσης γεμίζουν το στοιχηματικό τριμήμερο.

Ξεκινάμε με τη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στην Αφρική, εκεί όπου εκτιμούμε πως με τη… φόρα που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης τους τελευταίους τρεις μήνες, διάστημα στο οποίο δεν παίζεται και προχωράει μόνο με νίκες (!), θα πανηγυρίσει ακόμα ένα τρόπαιο.

Στον προημιτελικό η μεξικανική Κρουζ Αζούλ ζορίστηκε αρκετά για να αφήσει εντέλει εκτός τη Γουέστερν Σίδνεϊ από την Αυστραλία, με την οποία έπαιξε παράταση.

Είναι κουρασμένη η αποψινή αντίπαλος της «βασίλισσας» και εκτιμούμε ότι η καλοκουρδισμένη μηχανή του Κάρλο Αντσελότι θα έχει πάρει σκορ πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Ενδιαφέρον υπάρχει σήμερα και στη Γερμανία, όπου μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο κάποιες ομάδες μια και δεν έχουμε να κάνουμε με ματς Κυπέλλου αλλά με τη 16η ημέρα της Bundesliga.

Σε κακό φεγγάρι η Φράιμπουργκ, πηγαίνει στο Μόναχο για να παίξει με την πανίσχυρη Μπάγερν βρισκόμενη ουσιαστικά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση η αποψινή φιλοξενούμενη, σκοράρει με το σταγονόμετρο και δύσκολα θα καταφέρει να νικήσει τον Νόιερ. Δεν υπάρχει αξία στον «άσο», εν αντιθέσει με το no goal, το οποίο είναι και η πρόταση μας. Ωραίο ματς αναμένεται στο Αννόβερο και στην κόντρα της ομώνυμης με την Αουγκσμπουργκ.

Οι Βαυαροί μετά από ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί, όπου άγγιξαν τις θέσεις της Ευρώπης, έπεσαν πέμπτοι μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-4) από τη… γειτόνισσα Μπάγερν. Ακόμα και εκεί όμως είχαν ευκαιρίες για γκολ και γενικώς είναι ομάδα που αρέσκεται να επιτίθεται.

Μια απ’ τα ίδια και για τους γηπεδούχους από το Αννόβερο, όπως μαρτυρά άλλωστε και το 3-3 του περασμένου Σαββάτου με τη Βέρντερ Βρέμης. Στο συγκεκριμένο ματς ποντάρουμε τα χρήματα μας στα 4-6 γκολ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

110 ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ NO GOAL - 7/10

108 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 ΓΚΟΛ - 7/10

- ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2/2 - 8/10

Διαβάστε επίσης

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Ποτέ δεν ήταν εύκολο

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» δοκιμάζεται απόψε η Γιουβέντους, έδρα που πάντα δυσκολεύει τη «Μεγάλη Κυρία».