Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει κουμάντο η Σταντάρ

Κάνει κουμάντο η Σταντάρ
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 - 14:15

Δεν είναι μόνο οι μεγάλοι του Νησιού που παίζουν μπάλα αυτές τις εορταστικές ημέρες, αφού πλην των ματς της Premier, που εύλογα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, στοιχηματικό ζουμί υπάρχει τόσο στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας όσο και στη Σκωτία. Μπάλα παίζουν και οι Τούρκοι, αλλά και οι Ιταλοί, με τους πρώτους μάλιστα να έχουν και ματς για το Κύπελλο μερικές μέρες πριν. Ζουμί υπάρχει πάντως και στο Βέλγιο και στην 21η στροφή της Pro League. Είναι γεγονός πως ακόμα ψάχνεται τη φετινή σεζόν η Σταντάρ, προέρχεται πάντως από ένα τεράστιο αποτέλεσμα, ήτοι το «διπλό» (1-2) μέσα στη Γάνδη. Αντίπαλος απόψε είναι η Λόκερεν, αγνοεί τι σημαίνει νίκη πρωταθλήματος για παραπάνω από ενάμιση μήνα και ο «άσος» στο 1,90 μοιάζει αρκετά καλός.

Υψηλή απόδοση έχουμε από τη Σκωτία και το «διπλό» της Χάμιλτον στην Κιλμάρνοκ, που πληρώνει 2,35. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, που τους χωρίζουν δώδεκα βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα της Premiership, με τη μεν γηπεδούχο να βρίσκεται στα χειρότερά της και σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το τελευταίο δίμηνο, τη Χάμιλτον από την άλλη να κάνει το καθήκον της με Νταντί και Ρος Κάουντι και να βρίσκεται στο -4 από τη Σέλτικ. Βίοι αντίθετοι, λοιπόν, για τις δύο και η αγωνιστική κατάσταση της φιλοξενούμενης κάνει την επιλογή του «διπλού» ευκολότερη.

Κλείνουμε με μια πρόταση από τα τουρκικά γήπεδα. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε τη Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού. Μπορεί η συγκομιδή της τελευταίας να θυμίζει ότι παραμένει επικίνδυνη, ωστόσο οι εκτός έδρας επιδόσεις της μας αποτρέπουν να κοντράρουμε το φαβορί του ματς. Η Φενέρ έκανε τρεις σερί νίκες πρωταθλήματος και πλησίασε ασφυκτικά το δίδυμο της κορυφής. Θα πάρει το ματς πληρώνοντας τον «άσο» στο 1,30.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

180 ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΧΑΜΙΛΤΟΝ 2 2,35
198 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1 1,90
199 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ 1 1,30

Διαβάστε επίσης

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Η πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία, αλλά και τα ματς της Serie B, γεμίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας.