Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο αντέχει η Αμπερντίν

Όσο αντέχει η Αμπερντίν
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 - 15:20

Η πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία, αλλά και τα ματς της Serie B, γεμίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας. Από τα παιχνίδια της Premier League πρώτα, περιέργως απουσίαζε από την Boxing Day η μεγάλη έκπληξη και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ουσιαστικά κέρδισαν όλα τα φαβορί. Νίκες για Τσέλσι, Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Αρσεναλ, τρίποντα ουσιαστικά για όλες τις ομάδες της δεκάδας πλην της Γουέστ Χαμ.

Στο χορτάρι και πάλι δύο ημέρες μετά για τη 19η αγωνιστική στην Premier, εκεί που από τα περισσότερα φαβορί της ημέρας θα κρατήσουμε μόλις ένα, την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι «μπλε» δεν επέτρεψαν στην αρκετά δυνατή φέτος Γουέστ Χαμ να τους απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το τελικό 2-0 είναι πέρα ως πέρα δίκαιο. Ο Αζάρ έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μαζί του παρασύρει και τους λοιπούς ακριβοπληρωμένους μεσοεπιθετικούς των Λονδρέζων. Η ομάδα του Μουρίνιο αντέχει με σχετική άνεση στην κορυφή και ασχέτως αν παίζει σε μια έδρα όπου έχουν γίνει μόλις δύο «διπλά» σε εννέα αναμετρήσεις, εκτιμούμε ότι το 1,70 που πληρώνει η νίκη της Τσέλσι στο «Σεντ Μέρις» είναι σωστή απόδοση.

Λίγο αργότερα, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας από την πρώτη κατηγορία, κοντράρονται Νιούκαστλ και Εβερτον. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα τις τελευταίες αγωνιστικές στα «ζαχαρωτά», καλούνται να το λύσουν για να μπουν στο πρώτο μισό του πίνακα και να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι στον δεύτερο γύρο. Η Νιούκαστλ, ερχόμενη από σερί κακών αποτελεσμάτων, επίσης έχει ανάγκη τους βαθμούς, ωστόσο ποντάρουμε σε ένα ωραίο παιχνίδι και μαζί στα πολλά γκολ. Ενδιαφέρον υπάρχει στο μοναδικό ματς της ημέρας από τη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας. Στο «Τάλοκ Καλιντόνιαν» του Ινβερνές η ομώνυμη υποδέχεται την Αμπερντίν. Βίοι παράλληλοι για τις δύο στις τελευταίες αγωνιστικές και η εκπληκτική φόρμα της σημερινής φιλοξενούμενης μας δείχνει με κλειστά μάτια να πάμε στον δρόμο του «διπλού», σε αρκετά καλή απόδοση (2,25).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

218 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2 1,70
265 ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2 2,25
271 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ OVER 1,75

Διαβάστε επίσης

Ποδαρικό με Superleague

Ποδαρικό με Superleague

Τριάδα αποκλειστικά από τα σημερινά ματς της 17ης ημέρας της Superleague, πρώτης για το 2015, όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.