Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονότερμα στο Μόναχο

Μονότερμα στο Μόναχο
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 - 15:00

Δυάδα από Γερμανία και Primera η πρότασή μας από το σημερινό πρόγραμμα. Με μοναδική παρένθεση τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Λβιβ κόντρα στην Σαχτάρ, η Μπάγερν… σκορπίζει όποιον βρεθεί στο διάβα της τον τελευταίο καιρό.

Η ομάδα του Ντόνετσκ, πάντως, με σωστή τακτική από τον Λουτσέσκου και μπόλικο ξύλο από τους ποδοσφαιριστές της, κατάφερε να σταματήσει, σε πρώτη φάση, τους… υπερηχητικούς Βαυαρούς, που, σε κάθε περίπτωση, εξακολουθούν να είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Αμβούργο και Πάντερμπορν δέχθηκαν συνολικά δεκατέσσερα γκολ από το φορμαρισμένο -εντός συνόρων- σύνολο του Γκουαρδιόλα, που είναι σε θέση να δώσει ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση, υποδεχόμενο, απόψε, στην «Αλιάντς Αρένα» την Κολωνία. Εχει λογική, βάσει κατάστασης της γηπεδούχου, το ποντάρισμα στα 4-6 γκολ.

Αφήνουμε το γερμανικό έδαφος, αφού, λίγο μετά, στην καταλανική πρωτεύουσα, γίνεται σέντρα στην 25η «στροφή» της La Liga. Δεμένο… τον γάιδαρό της μοιάζει να έχει, στην παρούσα φάση, η Εσπανιόλ.

Ούσα αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, για την ώρα δεν φαίνεται πως μπορεί να κινδυνέψει, το… επίφοβο, πάντως, είναι το γεγονός ότι απέχει πολύ από την εξάδα της Ευρώπης, οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεμείνει νωρίς από στόχους. Οι Καταλανοί, σήμερα, φιλοξενούν την Κόρδοβα, μακράν την πιο ντεφορμέ ομάδα της χώρας, αφού προέρχεται από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το συγκρότημα του Σέρχιο είναι πολύ καλύτερο εντός έδρας και εκτιμούμε ότι ο 38χρονος κόουτς θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν ότι, με τέτοιους αντιπάλους, η «γκέλα» ισούται με… αυτοκτονία! Κρατάμε τον «άσο» της Εσπανιόλ, που «καθαρίζει» το 50% των αγώνων της στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

130 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ 4-6 ΓΚΟΛ

132 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΚΟΡΔΟΒΑ 1 1,45

Διαβάστε επίσης

Δεν θα αλλάξει κάτι

Δεν θα αλλάξει κάτι

Νωπές οι μνήμες από το ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, όπου η γηπεδούχος, με χαρακτηριστική ευκολία, «καθάρισε» τους Κρητικούς 3-0.

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Σέντρα στην 24η αγωνιστική της Primera Division απόψε, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Χετάφε-Εσπανιόλ.

«Σεντόνι» και Championship

«Σεντόνι» και Championship

Το Champions League επιστρέφει με ένα μεγάλο παιχνίδι. Παρί και Τσέλσι μονομαχούν στο Παρίσι.