Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Παρί και Μονακό

Με Παρί και Μονακό
Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 - 14:15

Με γαλλικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε αυτήν τη φορά. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν… κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να μην «πάρει κεφάλι» στη βαθμολογία, κάτι που ευελπιστεί να κάνει τώρα, έστω και για μόλις μία ημέρα -η Λιόν αγωνίζεται αύριο. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν φιλοξενεί τη Λανς, η οποία οδεύει με… χίλια προς τον υποβιβασμό. Η επικράτηση των πρωτευουσιάνων θεωρείται βέβαιη και γι’ αυτό, από την ελληνική εταιρία, δίνεται στο εξευτελιστικό 1,15. Για τον λόγο αυτό, θα παίξουμε για τα γκολ που θα μπουν στην αναμέτρηση. Για την Παρί πλησιάζει η σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι και θα θέλει σίγουρα να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει τη ζημιά στους Αγγλους. Ετσι, πιστεύουμε ότι θα… ξεσπάσει πάνω στη Λανς, με την απόδοση των 4-6 γκολ GOAL να είναι ιδιαίτερα δελεαστική (2,20) και πιθανή, από τη στιγμή, κιόλας, που, στο ματς του πρώτου γύρου, οι πρωταθλητές είχαν κερδίσει με σκορ 3-1.

Κουτσά στραβά, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ παίρνει βαθμούς και «σκαρφαλώνει» στην βαθμολογία. Στα… κρυφά, λοιπόν, «κυνηγάει» τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και αντίπαλός της αυτή την αγωνιστική είναι η Εβιάν (εκτός έδρας). Οι «μονεγάσκοι» συνηθίζουν να παίρνουν τα παιχνίδια στο όριο, όμως, στο τέλος, καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τρεις σερί νίκες όμως αυτό λογικά θα φτάσει στο τέλος του, ποντάροντας στην νίκη της ομάδας του πρώην «ερυθρόλευκου» τεχνικού. Δύσκολη η κατάσταση για την Μπορντό, η οποία χάνει συνεχώς έδαφος το τελευταίο διάστημα. Στην έδρα της Καέν δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, με τους «γιρονδίνους» να φέρνουν την τρίτης τους, κατά τα φαινόμενα, ισοπαλία, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

253 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΑΝΣ 4-6 GOAL 2,20
284 ΕΒΙΑΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2 1,95
285 ΚΑΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ 3,00

Διαβάστε επίσης

Δεν θα αλλάξει κάτι

Δεν θα αλλάξει κάτι

Νωπές οι μνήμες από το ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, όπου η γηπεδούχος, με χαρακτηριστική ευκολία, «καθάρισε» τους Κρητικούς 3-0.

Με το πλάνο της Μόντενα

Με το πλάνο της Μόντενα

Β’ Ιταλίας, Champions League αλλά και Κόπα Λιμπερταδόρες περιλαμβάνει η βασική μας πρόταση για σήμερα Τρίτη.

Μονότερμα στο Μόναχο

Μονότερμα στο Μόναχο

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Κολωνία, που αναμένεται να την φιλοδωρήσει με αρκετά τέρματα.

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Σέντρα στην 24η αγωνιστική της Primera Division απόψε, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Χετάφε-Εσπανιόλ.