Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλες αποδόσεις, χαμηλότερο ποντάρισμα

Μεγάλες αποδόσεις, χαμηλότερο ποντάρισμα
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 - 14:25

Ημέρα Κυπέλλου, η σημερινή, σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Ξεχωρίζει, φυσικά, η κόντρα Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα για τη φάση των οκτώ στην Ισπανία. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται εδώ έχοντας... πετάξει εκτός στην προηγούμενη φάση τη μισητή συμπολίτισσά τους, Ρεάλ, σε διπλά ματς, απόψε, πάντως, το έργο τους απέναντι στους «μπλαουγκράνα» είναι αρκετά δύσκολο.

Τα δεδομένα δείχνουν Μπάρτσα, αφού το γκολ του Μέσι στο πρώτο ματς, ακριβώς μία εβδομάδα νωρίτερα (1-0), κάνει αυτόματα φαβορί την ομάδα του Λουίς Ενρίκε για την πρόκριση, την ίδια ώρα που ο συνάδελφος του, Ντιέγκο Σιμεόνε, μετράει μία τεράστια απουσία, αυτή του τιμωρημένου στόπερ Ντιέγκο Γοδίν.

Οι «κολτσονέρος» βγάζουν κόπωση το τελευταίο διάστημα, έχουν υποχωρήσει στην τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ μετρούν δύο ήττες από την αποψινή τους αντίπαλο σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Σήμερα, αναγκαστικά -κάποια στιγμή- θα πρέπει να επιτεθούν, αφού «κυνηγούν» ανατροπή του σκορ, η πιο φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα και δη ο «καυτός» Λιονέλ Μέσι μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

Ωραία η απόδοση του «διπλού» στο 2,15, από τη στιγμή που θα ποντάρουμε τα χρήματα μας στην ομάδα που είναι σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση. Αφήνουμε το σπουδαιότερο ματς της ημέρας και πάμε στην Αφρική. Κλείνει σήμερα η πρώτη φάση, αυτή των ομίλων, του Κυπέλλου Εθνών της Μαύρης Ηπείρου, με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής και στον τέταρτο όμιλο.

Απόλυτη ισορροπία σε αυτόν, αφού έως σήμερα έχουν γίνει τέσσερα παιχνίδια και σε όλα έχουμε δει ακριβώς το ίδιο σκορ, το 1-1! Εύλογα, οι αποδόσεις της ισοπαλίας είναι στο… όριο του τριπλασιασμού, όπως καταλαβαίνετε, πάντως, δεν υπάρχει λόγος να κοντράρουμε αυτό το στοίχημα και στην τελευταία στροφή του ομίλου, ασχέτως αν δεν είναι ευνοϊκό για όλους.

Η Ακτή Ελεφαντοστού, σε θεωρητικό επίπεδο, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους Καμερουνέζους, δεν θα έχει, ωστόσο, τον τιμωρημένο εξτρέμ Ζερβίνιο, που είναι ο πλέον επικίνδυνος Ιβοριανός. Η Γουινέα έδειξε χαρακτήρα απέναντι στο Καμερούν, αν και κυνήγησε από πολύ νωρίς το σκορ, οπότε μπορεί να κοντράρει και το Μαλί.

Παίζουμε και στο φινάλε δύο ισοπαλίες και η συνολική απόδοση της βασικής μας πρότασης ανεβαίνει, με μόλις τρία ματς, στο 18,70.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

125 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 2,15

287 ΓΟΥΙΝΕΑ - ΜΑΛΙ Χ 2,90

288 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ Χ 3,00

Διαβάστε επίσης

Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού

Με το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα.

Ποντάρισμα στα γκολ

Ποντάρισμα στα γκολ

Μεγάλη κόντρα στο Λονδίνο για μια θέση στο Γουέμπλεϊ, μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του 1-1.

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Καρέκλες... έριξε το τελευταίο διήμερο στην πόλη Ανεσύ της ανατολικής Γαλλίας και η κόντρα Εβιάν και Τουλούζ.