Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσεκτικά στο «Σαν Μαμές»

Προσεκτικά στο «Σαν Μαμές»
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 - 16:10

Η σπουδαία χθεσινοβραδινή κόντρα της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα άνοιξε το πρόγραμμα των προημιτελικών του Copa del Rey.

Απόψε, με τη διεξαγωγή των άλλων τριών αγώνων ολοκληρώνεται ουσιαστικά το παζλ των τεσσάρων του θεσμού. Μπορεί να βρεθεί εκεί η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, προσπαθώντας να σώσει μια μάλλον κακή χρονιά.

Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον «Τσινγκούρι», αφού μετά και το 1-1 με τη Μάλαγα η ομάδα του έμεινε στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Η ίδια αντίπαλος είναι στον δρόμο του και στο Κύπελλο, ωστόσο το 0-0 του «Ροσαλέδα» είναι -αν μη τι άλλο- ενθαρρυντικό αποτέλεσμα για τους Βάσκους, που θα πορευτούν προσεκτικά στο νέο «Σαν Μαμές», θέλοντας να κρατήσουν και πάλι ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν νίκη έστω και με το ελάχιστο σκορ (1-0).

Τα λίγα γκολ στην κόντρα της Αθλέτικ με τους Ανδαλουσιανούς είναι μια αρκετά καλή επιλογή. Σε αντίστοιχα χαμηλή -για τα δεδομένα- απόδοση κρατάμε τον «άσο» της Σεβίλλης, που υποδέχεται αργά το βράδυ την Εσπανιόλ.

Οι Καταλανοί έκαναν τη μίνι έκπληξη στο πρώτο ματς, αφού ακριβώς μια εβδομάδα πριν επικράτησαν 3-1 της θεωρητικά πιο ισχυρής αντιπάλου τους. Ο Μπάκα πάντως μείωσε στις καθυστερήσεις για τους Σεβιγιάνους και τους κρατάει ζωντανούς στο κόλπο της πρόκρισης.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι θα κυνηγήσει ουσιαστικά το 2-0, δεν μας ενδιαφέρει αν τα καταφέρει ή όχι, αρκεί να κάνει τον «άσο» στο 1,45. Καταστροφικό σενάριο θα είναι για το στοίχημά μας αν προηγηθεί μέσα στο «Σάντσες Πιθχουάν» η φιλοξενούμενη και απογοητευτεί η Σεβίλλη, δύσκολο σενάριο πάντως. Κλείνουμε την πρότασή μας με την ισοπαλία σε ωραία απόδοση (3,40) στο Χετάφε-Βιγιαρεάλ.

Σε όσο καλή κατάσταση και αν βρίσκεται το «κίτρινο υποβρύχιο» (τρεις σερί νίκες σε Primera και Κύπελλο), δεν έχει κάνει «διπλό» τον τελευταίο 1,5 μήνα σε αρκετές μάλιστα απόπειρες. Η Χετάφε έδειξε σημάδια βελτίωσης με τη Θέλτα και είναι σε θέση να κοντράρει ως ένα σημείο την αντίπαλό της.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

128 ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ 3,40

129 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ UNDER 1,55

130 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 1,45

Διαβάστε επίσης

Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού

Με το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Το πρωτάθλημα Γερμανίας ξεκίνησε επίσημα μετά τη χειμερινή διακοπή χθες, με το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Ποντάρισμα στα γκολ

Ποντάρισμα στα γκολ

Μεγάλη κόντρα στο Λονδίνο για μια θέση στο Γουέμπλεϊ, μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του 1-1.