Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 - 14:30

Πιο πλούσια από σήμερα η αγωνιστική και φυσικά, η στοιχηματική δράση στο κουπόνι μας, αφού, απόψε, με το σούπερ ματς ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν, έχουμε σέντρα στον δεύτερο γύρο της Bundesliga, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή.

Αμφότερες είχαν μόνο νίκες στα φιλικά προετοιμασίας τους, χωρίς, πάντως, οι αντίπαλοι να είναι υψηλής δυναμικότητας. Η πρωταθλήτρια είναι στο +11 από τη δεύτερη θέση και τους «λύκους», φυσικά δεν θα έχει πρόβλημα στην διατήρηση των εντός συνόρων κεκτημένων, για λόγους γοήτρου, όμως, θέλει να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα της ομάδας που τη δυσκόλεψε πάρα πολύ στη φετινή πρεμιέρα (2-1).

Εκτίμηση μας, πάντως, είναι ότι, έστω για ένα ημίχρονο, η Βόλφσμπουργκ θα αντέξει με την Μπάγερν και το ποντάρισμα στο 2,40 του «Χ» στο πρώτο 45λεπτο είναι ένα λογικό στοίχημα. Από κει και πέρα, δεν αξίζει σε πολύ χαμηλή απόδοση ο «άσος» της πρωταθλήτριας Παρί, στη γαλλική πρωτεύουσα, με τη Ρεν.

Η ομάδα του Μπλαν θα προχωρήσει, φυσικά, με νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, πιέζοντας την πρωτοπόρο Λιόν και προσπαθώντας να αφήσει πίσω της την ντεφορμέ Μαρσέιγ. Η Ρεν, πάντως, επίσης είναι σε κάκιστη κατάσταση, όπως έδειξε στον εντός έδρας διασυρμό (1-4) από τη 18η Καέν και οι Παριζιάνοι μπορούν να κάνουν μεγάλο σκορ. Σωστό ποντάρισμα εδώ είναι το over.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

117 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΡΕΝ OVER 1,55

118 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ Χ ΗΜ 2,40

Διαβάστε επίσης

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Το πρωτάθλημα Γερμανίας ξεκίνησε επίσημα μετά τη χειμερινή διακοπή χθες, με το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.