Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 - 17:45

Το πρωτάθλημα Γερμανίας ξεκίνησε επίσημα μετά τη χειμερινή διακοπή χθες, με το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, η αγωνιστική έχει πολύ… ζουμί, με εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις και σήμερα.

Θα ξεκινήσουμε με το Αμβούργο, το οποίο ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του Ιβιτσα Ολιτς από τη Βόλφσμπουργκ. Το εάν, βέβαια, θα τεθεί στη διάθεση του Ζινμπάουερ για την κόντρα του με την Κολωνία, αυτό θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάντως, είναι από τα λεγόμενα των έξι πόντων καθώς με νίκη τους -την οποία και στηρίζουμε-, οι «δεινόσαυροι», όχι μόνο απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη αλλά «καβαλάνε» και την αποψινή τους αντίπαλο.

Την ίδια ώρα, η Σάλκε αντιμετωπίζει το Αννόβερο. Εξίσου σπουδαία αναμέτρηση, με τους δύο συλλόγους να αναζητούν μία θέση για την Ευρώπη. Και αν η ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο την έχει αυτή τη στιγμή, μπορεί εύκολα να βρεθεί σε μειονεκτική θέση καθώς οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν με νίκη τους στο… παιχνίδι ακόμα και του Champions League. Το συγκεκριμένο μάλλον θα οδηγηθεί στην ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν θα δυσαρεστούσε μάλλον τον τεχνικό των «βασιλικών μπλε» καθώς δεν χάνει την επαφή με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του.

Το κυρίως πιάτο όμως έρχεται το βραδάκι με τη Λεβερκούζεν να φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε δεινή θέση και η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μια περίοδος προετοιμασίας -σωματικής και πνευματικής- γι’ αυτούς. Ξεκινάνε με ζόρια κόντρα στις πολύ καλές και φέτος «ασπιρίνες», ωστόσο αν και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, το «μηχανάκι» του Γίργκεν Κλοπ έχει την ποιότητα και σίγουρα την ικανότητα να ξεκινήσει εντυπωσιακά με «διπλό» και να βάλει μπρος για να σώσει τη φαινομενικά χαμένη παρτίδα στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

157 ΑΜΒΟΥΡΓΟ–ΚΟΛΩΝΙΑ 1 2,05
159 ΣΑΛΚΕ–ΑΝΝΟΒΕΡΟ Χ 3,60
241 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ–ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2,5 2,50

Διαβάστε επίσης

Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού

Με το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα.