Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ντέρμπι στην Αφρική

Δύο ντέρμπι στην Αφρική
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015 - 15:05

Πράξη δεύτερη, σήμερα, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το απόγευμα, η Γκάνα, με τον τίτλο του φαβορί -όπως «θυμίζουν» και οι στοιχηματικές εταιρείες- κοντράρεται με τη Γουινέα. Η τελευταία, μετά από τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ στον όμιλο (1-1) -όπως ακριβώς και το Μαλί- ευτύχησε να προκριθεί μέσω κλήρωσης(!) και να πέσει πάνω στα «μαύρα αστέρια». Οι Γκανέζοι του Γκίαν Ασαμόα και των αδελφών Αγιού είναι από τα φαβορί του τουρνουά και εκτιμούμε ότι θα «περάσει» σήμερα ο «άσος» του 1,80.

Ισοπαλία είναι η πρόταση μας για το δεύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης, σήμερα. Το βράδυ, επίσης με φόντο τους «4» του Κόπα Αφρικα, διεξάγεται η σούπερ μάχη ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία. Η γκολάρα του φορμαρισμένου Γκραντέλ έστειλε τους Ιβοριανούς στα προημιτελικά, ενώ ενδεχομένως να τους έκανε καλό η απουσία του τιμωρημένου Ζερβίνιο. Οι Αλγερινοί, πολύ σοβαροί έως σήμερα, πέρασαν με δύο νίκες και σχετική άνεση στην επόμενη φάση. Ο Γκουρκίφ έχει δουλέψει πολύ την ομάδα του και η Αλγερία διαθέτει από τα καλύτερα ρόστερ της διοργάνωσης, με βάθος πάγκου. Απέναντι στην Ακτή, πάντως, τα πράγματα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολα, περιμένουμε μεγάλο ματς και ποντάρουμε τα χρήματα μας στο «Χ», σε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Κλείνουμε την βασική μας πρόταση και την τριάδα ποντάροντας τα πολλά γκολ στο Μπάρτσα-Βιγιαρεάλ. Οι «μπλαουγκράνα» οφείλουν να προχωρήσουν με «τρίποντο» στο «κυνήγι» της Ρεάλ, που, χθες, δεν δυσκολεύτηκε με τη Σοσιεδάδ (4-1).

Μόνο τα γνωστά προβλήματα των Ματιέ και Βερμάελεν έχει πλέον ο Λουίς Ενρίκε και περιμένει καλή εμφάνιση από την ομάδα του, που έχει, παράλληλα, καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Ατλέτικο και την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey. Εκεί, την Μπαρτσελόνα περιμένει η αποψινή της αντίπαλος, Βιγιαρεάλ, οπότε η σημερινή κόντρα είναι πρόβα τζενεράλε πριν τα καθοριστικά διπλά ματς του ισπανικού Κυπέλλου. Το «κίτρινο υποβρύχιο», επίσης σε καλή κατάσταση, έχει, φυσικά, την ποιότητα να σκοράρει στο «Καμπ Νόου», θα γίνει εύκολα το over.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

140 ΓΚΑΝΑ-ΓΟΥΙΝΕΑ 1 1,80
142 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΑΛΓΕΡΙΑ Χ 2,90
320 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ OVER 1,30

Διαβάστε επίσης

Γκάνα... με τα μπούνια

Γκάνα... με τα μπούνια

Μπορεί η Γκάνα να πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην οικοδέσποινα Ισημερινή Γουινέα.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Το πρωτάθλημα Γερμανίας ξεκίνησε επίσημα μετά τη χειμερινή διακοπή χθες, με το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού

Με το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα.