Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού...
Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 - 14:05

Πλήρης αγωνιστική δράση το απόγευμα στην Ελλάδα με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Αυτή ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη του… Γολγοθά του Βίτορ Περέιρα, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να ετοιμάσει τους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν σε διάστημα ενός μήνα διαδοχικά Ατρόμητο, ΠΑΟΚ στην Τούμπα, Εργοτέλη, Ντνίπρο στο Κίεβο, Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ξανά Ντνίπρο και Αστέρα Τρίπολης! Ενας καυτός Φεβρουάριος μόλις ξεκίνησε για τον πρωταθλητή, που καλείται να θυμίσει ότι έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα.

Ο Πορτογάλος πάντως έχει δείξει ήδη έργο στον Πειραιά, συμμαζεύοντας σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν (πέντε σερί νίκες με μηδέν παθητικό) και κάνοντας τα… αυτονόητα όσον αφορά το υλικό του από τη μέση και μπροστά έχει φέρει τον Θρύλο κόντρα σε θεούς και δαίμονες στο +5 από τη δεύτερη θέση. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι της Τούμπας, ο δυσκολοκατάβλητος Ατρόμητος του Σα Πίντο θα παίξει στο Καραϊσκάκη με στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου του. Οι Περιστεριώτες έχουν να πανηγυρίσουν ενάμιση μήνα νίκη πρωταθλήματος και δυστυχώς για αυτούς θα περιμένουν και άλλο, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα, o Μήτρογλου τραβάει κουπί και η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα διατηρηθεί στους πέντε πριν το ντέρμπι. Θα περάσει ο «άσος» όμως για το μάξιμουμ της απόδοσης παίζουμε τα 2-3 γκολ, αφού ο Μέγιερι μπορεί να κρατήσει και πάλι το μηδέν.

Η Βέροια σκύλιασε κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν πήρε κάτι και είδε τον ΠΑΣ με το 2-1 στα Ιωάννινα επί της Κέρκυρας να την προσπερνάει στην έκτη θέση και σε ισοβαθμία με την Ξάνθη. Είναι σε κάμψη η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, μπορεί όμως έστω και έτσι να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό στους Ζωσιμάδες. Κόντρα φαβορί και αρκετά υψηλές αποδόσεις για το «Χ» και το «διπλό» της ομάδας της Ημαθίας.

Κλείνουμε την τριάδα μας με το θεωρητικά… άχαστο παιχνίδι για τον Αστέρα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Πλατανιά. Η ήττα στη Μυτιλήνη πλήγωσε τους Αρκάδες, οι παίκτες του Βεργέτη έχουν την ποιότητα να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε έναν ντεφορμέ αντίπαλο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

126 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ–ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 1,37
128 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ–ΒΕΡΟΙΑ Χ ή 2 3,30 ή 4,15
131 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 2,10

Διαβάστε επίσης

Γκάνα... με τα μπούνια

Γκάνα... με τα μπούνια

Μπορεί η Γκάνα να πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην οικοδέσποινα Ισημερινή Γουινέα.

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Οι έδρες τον πρώτο λόγο

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, αφού, σε όλα τα ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα, δηλαδή, σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, υπάρχει στοιχηματικό… ζουμί.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Το πρωτάθλημα Γερμανίας ξεκίνησε επίσημα μετά τη χειμερινή διακοπή χθες, με το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.