Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Λάτσιο και Ράγιο

Με Λάτσιο και Ράγιο
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 16:35

Ουσιαστικά, μοιρασμένες οι αποδόσεις στο «εξάποντο» ματς της βραδιάς, στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ελτσε και Βαγεκάνο. Πισωγύρισμα μεν για την Ράγιο η εντός έδρας ήττα από την Ντεπόρ στην 21η αγωνιστική, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Πάκο Χέμεθ βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας κάνει μερικά μεγάλα αποτελέσματα μακριά από την έδρα της, όπως το «διπλό» στο Σαν Σεμπαστιάν και ούσα ακόμα σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τόσο η Ελτσε όσο και οι Μαδριλένοι «καίγονται» απόψε για το «τρίποντο», η γηπεδούχος, όμως, αν δεν πάρει κάτι θα έχει σοβαρότερο πρόβλημα. Η Ράγιο, πάντως, ξέρει να στήνεται καλά σε εκτός έδρας ματς και να παίρνει πολύτιμους βαθμούς, έχει πανηγυρίσει μόλις δύο φορές στο «Βαγέκας» και πέντε(!) μακριά από αυτό και η απόδοση του «διπλού» στο 2,55 είναι δελεαστική. Μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με την ελληνική εταιρεία, είναι η Λάτσιο υποδεχόμενη την Τζένοα.
Περιμέναμε σε καλύτερη απόδοση του 1,50 τον «άσο», ωστόσο, στο «Ολίμπικο», οι πρωτευουσιάνοι του Πιόλι είναι άλλη ομάδα.

Οι «λατσιάλι», φέτος, βασιζόμενοι στην έδρα τους μπορούν να πλασαριστούν εντός πεντάδας, οι «ροσομπλού» μακριά από το «Λουίτζι Φεράρις» και με καλύτερο αντίπαλο, συνήθως δεν είναι ανταγωνιστικοί, κρατάμε τον «άσο». Σε επίσης χαμηλή απόδοση ποντάρουμε τα λίγα γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και στην κόντρα της Μποαβίστα με τη Ρίο Αβε. Οι «πάνθηρες» κάνουν ακόμα μια κάκιστη σεζόν, η επίθεση τους είναι από τις χειρότερες της Primeira Liga και δεν είναι έκπληξη οι εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων που τους φέρνουν μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυστυχώς, η Ρίο Αβε είναι αναξιόπιστη μακριά από την έδρα της, χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι έχει τέσσερις σερί ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οπότε θα ήταν παράλογο το ποντάρισμα στο «διπλό». Τα λίγα γκολ έχουν μεγάλη τύχη στο Πόρτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
347 ΕΛΤΣΕ-ΒΑΓΕΚΑΝΟ 2 2,55
348 ΛΑΤΣΙΟ-ΤΖΕΝΟΑ 1 1,50
349 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ UNDER 1,45

Διαβάστε επίσης

Έκπληξη στο Coupe de France

Έκπληξη στο Coupe de France

Το διήμερο με Premier League ανήκει στο παρελθόν και σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, φυσικά και στην πατρίδα μας, είναι αφιερωμένο στα Κύπελλα.

Απόδραση και... στέψη

Απόδραση και... στέψη

Με τα παιχνίδια αποκλειστικά του ελληνικού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε από το κυριακάτικο κουπόνι όσον αφορά τη βασική μας πρόταση.