Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιρασιά στη Μαδρίτη

Μοιρασιά στη Μαδρίτη
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 - 14:45

Σέντρα στην 24η αγωνιστική της Primera Division απόψε, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Χετάφε-Εσπανιόλ.

Στο προάστιο της Μαδρίτης, λοιπόν, στρέφεται το ενδιαφέρον και στοιχηματικά, αφού θα ποντάρουμε τα χρήματά μας στην ισοπαλία σε αρκετά καλή απόδοση. Από ομάδες τύπου… Εσπανιόλ, αντέχει, εσχάτως, η αποψινή γηπεδούχος στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρες». Οι Καταλανοί, από την άλλη, παρουσιάζονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, στην παρούσα φάση, όμως και βρισκόμενοι ήδη στην όγδοη θέση, μοιάζουν να έχουν πιάσει το αγωνιστικό ταβάνι τους.

Η γηπεδούχος, παρά τις αρκετές απουσίες, θέλει οπωσδήποτε να μη χάσει, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της και το «Χ» είναι αρκετά πιθανό. Το δεύτερο ματς από το σημερινό πρόγραμμα έρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα. Στο «Αλιάντς Ριβιέρα», η Νις ψάχνει, ουσιαστικά, την έκπληξη υποδεχόμενη τη Μονακό, ερχόμενη από τρεις σερί «λευκές» ισοπαλίες (0-0) πρωταθλήματος! Οι «Νισουά» δεν κερδίζουν και εύλογα, δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το πλασάρισμα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Η Μονακό «τα θαλάσσωσε» στο γήπεδο της Γκινγκάμπ (1-0) και με τη σειρά της, παραμένει εκτός τετράδας, που για φέτος μοιάζει ο ύψιστος στόχος. Εδειξε σημάδια ανάκαμψης στο Κύπελλο και κόντρα στη Ρεν, ωστόσο, για να κερδίσει απόψε και να μπει -έστω προσωρινά- στις θέσεις της Ευρώπης, θα κοιτάξει να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Πιο σωστό ποντάρισμα για αυτό το ματς τα λίγα γκολ (under).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ UNDER
ΧΕΤΑΦΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Διαβάστε επίσης

Μονότερμα στο Μόναχο

Μονότερμα στο Μόναχο

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Κολωνία, που αναμένεται να την φιλοδωρήσει με αρκετά τέρματα.

«Σεντόνι» και Championship

«Σεντόνι» και Championship

Το Champions League επιστρέφει με ένα μεγάλο παιχνίδι. Παρί και Τσέλσι μονομαχούν στο Παρίσι.