Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαρούμενος ο Γιάννης Μώραλης

Χαρούμενος ο Γιάννης Μώραλης
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 - 15:12

Ικανοποιημένος που τα πράγματα οδεύουν εκεί όπου τα ήθελε και ο ίδιος, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος του Πειραιά, ανάρτησε μήνυμα με τις σκέψεις του και φαίνεται πως όντως πετυχαίνει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του.

Αναλυτικά...

«3 πριν χρόνια θέσαμε για πρώτη φορά στο δημόσιο διάλογο ως δημοτική παράταξη αλλά και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος δήμαρχος τότε, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την ανάγκη και τη σημασία για τη δημιουργία και θεσμοθέτηση του ναυτιλιακού cluster στον Πειραιά. Από τα πρώτα πράγματα που κάναμε όταν αναλάβαμε το Δήμο ήταν να ξεκινήσουμε συζητήσεις αρχικά με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και πιο πρόσφατα με το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προκειμένου να υλοποιηθεί και με τη συμμετοχή μας αυτό το όραμά μας για την πόλη. Και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι όλοι αντιλήφθηκαν αμέσως τη σημασία που έχει για την πόλη μας και την ελληνική οικονομία.

Από την ομιλία μου στο 3ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής: “Το Ελληνικό Ναυτιλιακό Cluster και η συμβολή του στην ελληνική οικονομία”».

Διαβάστε επίσης