Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (17/07) ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (17/07) ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ»
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 00:01

Όλα τα πρωταθλήματα, σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό από τον Κώστα Νικολακόπουλο με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί ΣΗΜΕΡΑ (17/07) στα περίπτερα!

Η ιστορία δεν αλλάζει, όσο κι αν υπάρχουν πρόθυμοι παραχαράκτες. Στα 92 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει-επιβεβαιώσει με τους τίτλους, τους παικταράδες του και τις στιγμές μεγαλείου που έχει χαρίσει στον ελληνικό αθλητισμό, ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας.

Το «44 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, 37 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» αποτυπώνει την αλήθεια για την αυτοκρατορία του Θρύλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΗΜΕΡΑ (17/07) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ», οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν την ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ».

Μία σπάνια προσφορά για τη βιβλιοθήκη σας και μία εξαιρετική δουλειά, στην οποία παρουσιάζονται όλα τα πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, με σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, ανέκδοτες ιστορίες και ειδική μνεία στις μεγάλες μορφές κάθε εποχής.

Ένα ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ με την υπογραφή του κορυφαίου ρεπόρτερ στα θέματα του Ολυμπιακού, Κώστα Νικολακόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Στη δημοσιότητα το όνομα και οι εικόνες του δράκου των ασανσέρ του Πειραιά

Στη δημοσιότητα το όνομα και οι εικόνες του δράκου των ασανσέρ του Πειραιά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιουλίου στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.