Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (07/08) ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (07/08) ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ»
Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 - 00:02

Όλα τα πρωταθλήματα, σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό από τον Κώστα Νικολακόπουλο με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ (07/08) στα περίπτερα!

Η ιστορία δεν αλλάζει, όσο κι αν υπάρχουν πρόθυμοι παραχαράκτες. Στα 92 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει-επιβεβαιώσει με τους τίτλους, τους παικταράδες του και τις στιγμές μεγαλείου που έχει χαρίσει στον ελληνικό αθλητισμό, ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας.

Το «44 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, 37 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» αποτυπώνει την αλήθεια για την αυτοκρατορία του Θρύλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΑΥΡΟ», οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν την ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ».

Μία σπάνια προσφορά για τη βιβλιοθήκη σας και μία εξαιρετική δουλειά, στην οποία παρουσιάζονται όλα τα πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, με σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, ανέκδοτες ιστορίες και ειδική μνεία στις μεγάλες μορφές κάθε εποχής.

Ένα ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ με την υπογραφή του κορυφαίου ρεπόρτερ στα θέματα του Ολυμπιακού, Κώστα Νικολακόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Ο Πειραιάς συνεχίζει να αναβαθμίζεται (pic)

Ο Πειραιάς συνεχίζει να αναβαθμίζεται (pic)

Με μήνυμά του στα social media, ο Δήμαρχος του Πειραιά γνωστοποιεί πως ο ΟΠΑΝ έλαβε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και παρακάτω αναλύεται το πώς η πόλη θα γίνει ακόμα πιο θελκτική για τους πολίτες.