Ντουντούκα
Καλωσήρθες Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα μαζεύει τώρα ο Σαββίδης και δηλώνει όμηρος του ποδοσφαιρικού κατεστημένου

Τα μαζεύει τώρα ο Σαββίδης και δηλώνει όμηρος του ποδοσφαιρικού κατεστημένου
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 14:22

Με γραπτή δήλωση στο site του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών, αφού βέβαια έληξε και το Αυτόφωρο. Στην ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ζητά συγγνώμη, εξηγεί ότι φορτίστηκε από τα γεγονότα, αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα, κοινώς γιατί βγήκε στο γήπεδο με το όπλο.

Αναφέρει ότι είχε στόχο να προστατέψει την ομάδα (προφανώς στα μέρη του η προστασία εξασφαλίζεται με την παρουσία όπλων), όμως όλοι όσοι είδαν τον αγώνα αντιλήφθηκαν ότι η Τούμπα ήταν κυριολεκτικά «εκκλησία», οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν προκάλεσαν, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η ωριμότητα των παικτών της ομάδας ακόμα και τη στιγμή που ακυρώθηκε το γκολ ως οφ σάιντ.

Τέλος, ο κ. Σαββίδης εμφανίζεται και «σταυροφόρος» για δίκαια πρωταθλήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο...

Όλη η δήλωση:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο. Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ-οφσάιντ-γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων. Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες -συμπλοκές- ανθρώπινα θύματα. Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές.

Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν. Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.»

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης