Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ενθουσιασμένος ο Τραμπ: Ήταν μια φανταστική συνάντηση με τον Κιμ

Ενθουσιασμένος ο Τραμπ: Ήταν μια φανταστική συνάντηση με τον Κιμ
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 08:54

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για την ιστορική του συνάντηση με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. «Ήταν μια φανταστική συνάντηση. Πήγε καλύτερα από ό,τι φανταζόμουν και ανέμενα» δήλωσε. Το ιστορικό τετ-ατ-τετ των δύο ηγετών κράτησε 41 λεπτά, ενώ οι δημοσιογράφοι μέτρησαν ότι η χειραψία κράτησε 12 δευτερόλεπτα.

Μετά το πέρας της συνάντησης των δύο, ακολούθησε γεύμα εργασίας με τα υπόλοιπα μέλη των δύο αντιπροσωπειών. Στο τραπέζι βρέθηκαν 13 αξιωματούχοι των κυβερνήσεων των δύο χωρών. Από πλευράς ΗΠΑ, μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Τζον Μπόλτον, αλλά και ο Τζον Κέλι, ο προσωπάρχης της προεδρίας. Στην ομάδα του Κιμ συγκαταλέγονται ο πρώην επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Κιμ Γιονγκ Τσολ, ο υπουργός Εξωτερικών Ρι Γιονγκ Χο και ο Ρι Σου Γιονγκ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος Κόμματος Εργατών.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι κατευθύνται για την υπογραφή συμφωνίας, χωρίς πάντως να εξηγήσει τι ακριβώς θα υπογράψουν. «Θα το μάθετε σε λίγο» ανακοίνωσε.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης

Στη Nova η Serie A

Στη Nova η Serie A

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη το πρωτάθλημα της Ιταλίας.