Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Novasports2HD το ματς με την Μπέρνλι

Στο Novasports2HD το ματς με την Μπέρνλι
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 18:55

Από τα κανάλια Novasports θα μεταδοθεί το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League, την Πέμπτη (23/08, 21:00). Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD, στο Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr, τον 1ο αγώνα Ολυμπιακός - Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική πρόκριση κόντρα στη Λουκέρνη με δύο νίκες (4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και 3-1 στην Ελβετία) θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Στις 20:00 θα ξεκινήσει το Pre Game που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η μετάδοση της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπέρνλι σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη, Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Μετά το τέλος αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε επίσης