Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ρεβάνς ζωντανά στο COSMOTE SPORT1 HD

Η ρεβάνς ζωντανά στο COSMOTE SPORT1 HD
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 17:10

Μέσα από τη συχνότητα των καναλιών της COSMOTE TV θα μεταδοθεί ο επαναληπτικός για τα πλέι οφ του Europa League ανάμεσα στην Μπέρνλι και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης της 30ής Αυγούστου (21:45) στο «Τερφ Μουρ». Πιο συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT1 HD.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση από τα κανάλια της COSMOTE: Μετά το 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός διεκδικεί ακόμα μία νίκη απέναντι στην αγγλική Μπέρνλι, αυτή τη φορά εκτός έδρας, διεκδικώντας την πρόκρισή του στους ομίλους του UEFA Europa League.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 30/8, στις 21.45 (COSMOTE SPORT 1HD).

Επιπλέον, την Παρασκευή 31/8, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση που θα διαμορφώσει τα γκρουπ της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης (14.00, COSMOTE SPORT 1HD)».

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο

Εκεί βλέπουμε Θρύλο

Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς τηλεοπτικά.