Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ώρα για τη «Μεγάλη μου Αγάπη»

Νέα ώρα για τη «Μεγάλη μου Αγάπη»
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 19:07

Μετά την αλλαγή στο στούντιο ήρθε και η αλλαγή της ώρας για την «Μεγάλη μου Αγάπη». Η επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από αυτή τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα μεταδίδεται στις 15:00 και όχι στις 17:00 όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Μετά τη «μετακόμισή» της στο ολοκαίνουργιο ερυθρόλευκο «πλατό», η επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου αγάπη», μετακομίζει και σε νέα ώρα. Από αυτή τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, η «Μεγάλη μου αγάπη» θα προβάλλεται από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ΣΦΠ (YouTube/OSFP TV) και θα μεταδίδεται από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (Κανάλι Ένα 90,4) από τις 15:00 έως τις 17:00.

Ραντεβού, λοιπόν, τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι με συνεντεύξεις ερυθρόλευκων αστεριών, με τα νέα όλων των ομάδων και των αντίστοιχων ακαδημιών του Ολυμπιακού ΣΦΠ, με χρηστικές πληροφορίες από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων αλλά και με τα μηνύματα των φιλάθλων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής, που μεταδίδεται για 4η συνεχόμενη χρονιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά τη «μετακόμισή» της στο ολοκαίνουργιο ερυθρόλευκο «πλατό», η επίσημη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου αγάπη», μετακομίζει και σε νέα ώρα. Από αυτή τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, η «Μεγάλη μου αγάπη» θα προβάλλεται από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού ΣΦΠ (YouTube/OSFP TV) και θα μεταδίδεται από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (Κανάλι Ένα 90,4) από τις 15:00 έως τις 17:00. Ραντεβού, λοιπόν, τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι με συνεντεύξεις ερυθρόλευκων αστεριών, με τα νέα όλων των ομάδων και των αντίστοιχων ακαδημιών του Ολυμπιακού ΣΦΠ, με χρηστικές πληροφορίες από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων αλλά και με τα μηνύματα των φιλάθλων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής, που μεταδίδεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #megalimouagapi #kanaliena

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης